Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Denizbank Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Denizbank Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank çalışma saatleri, Denizbank kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, öğle arasına kaçta çıkıyor, mesai saatleri nasıl? Gibi soruların cevapları….

Yıllardır ülkemizdeki hizmet veren Denizbank, konut, taşıt alımlarından tatil, eğitim ve benzeri gibi tüm bireysel ve kurumsal harcamalar için nakit desteği vermeye devam ediyor. Bu da Denizbank çalışma saatleri sorusunu beraberinde getiriyor. Mobil ve internet bankacılığının kullanılması yeni yeni yaygın hale geliyor. Banka şubelerinden yapılacak pek çok işlem bu kanallardan da yapılabiliyor.

Denizbank Çalışma Saatleri

Denizbank mesai saatlerine bakıldığı zaman sabah 09.00’da başladığı görülmekte. Haftanın beş günü her sabah 09.00’da bankacılık işlemlerine başlayan Denizbank son mesaisini ise akşam 17.00’de sonlandırmaktadır. Diğer bankaları da incelendiğimiz zaman ING Bank, Şekerbank vb. bankalarla Denizbank çalışma saatleri aynı olduğu görülmekte. Ancak bilinmesi gereken bankaların mesai saatleri kendi özelinde farklılık gösterebilir. Bu farklılık aynı zamanda hem kışın hem de yazın değişebilir.

Pazartesi haftanın ilk günü, Cuma ise haftanın son günü olması nedeniyle çok yoğun olmaktadır. Bu nedenle de Denizbank çalışma saatleri 09.00’da başlasa da pek çok vatandaşlar bu saatten çok daha erken bir saatte bankaya gidip, işlemlerini daha hızlı halledebilmek için sıraya girebiliyor. Bu nedenle de bugünlerde daha erken gidip, sıraya girmek, işlemlerin öğleden sonraya sarkmaması için bir çözüm yolu olarak önerilir.

Denizbank Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

Denizbank çalışma saatleri içine öğlen 12.30 ile 13.30 arası dahil edilmemektedir. Yani banka çalışanları bu saat aralıklarında öğle paydosu vermektedirler. Eğer öğleden önce işlemlerini halletmek için sıra almışsanız ve sıra gelmemişse öğleden sonrayı beklemeniz gerekmektedir. Öğle arasında bankalar çalışmazlar. 13.30’dan sonra ise sıra kaldığı yerden 17.00’a kadar devam eder.

Denizbank Haftasonu Açık mı?

Hayır. Banka haftasonları hizmet vermemektedir.

Denizbank Bayramda Açık mı?

Denizbank, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda, 1 Ocak, 1 Mayıs, 15 Temmuz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

Bankacılık İşlemleri için Sıra Beklemenize Gerek Yok!

Bankalar her geçe gün teknolojik alt yapısını geliştirmeye devam ediyor. ATM’ler, müşteri hizmetleri, mobil ve internet bankacılığı ile de banka şubelerinden yapılan çok sayıda işlem yapılıyor. Örneğin; kredi başvurusu yapmak için bankaya gidip, saatlerde sıra beklemenize gerek yoktur. İnternetten hızlı kredi başvurusu yapıp, onaylanması durumunda krediye konu tüm belgeleri yanınıza alıp, sıra bekleyebilirsiniz. Diğer türlü hem kredinin onaylanıp onaylanmayacağı konusunda bilginiz olmadan sıra bekleyebilir, eksik belge getirmeniz halinde tekrar sıra bekleyebilirsiniz. Bu durumda da yapılacak işlemler bir hayli uzamaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.