Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Enpara Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Enpara Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Enpara çalışma saatleri, Enpara kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, öğle arasına kaçta çıkıyor, mesai saatleri nasıl? Gibi soruların cevapları….

Finansbank’a bağlı olarak bankacılık sektöründe hizmet veren Enpara, fiziksel olarak şube hizmeti vermeden imkanlar sağlıyor. Son zamanlarda adından sıkça bahsedilen Enpara çalışma saatleri, sunduğu hizmetler ve benzeri gibi pek çok en çok merak edilenler arasında.

Enpara Çalışma Saatleri

Enpara çalışma saatleri 7 gün 24 saat sürüyor. Fiziksel anlamda banka şubeleri bulunmayıp, dijital ortamda yani internette bankacılık hizmeti sunuyor. Teknolojinin gelişmesi, artık herkeste en az 1 bilgisayar 1 telefon olması nedeniyle de çok kolay ve hızlı ulaşılabilir hizmet olarak tanımlanıyor.

Enpara ATM’lerden, müşteri hizmetlerinden, mobil bankacılık ve internet bankacılığından hizmet veriyor. Banka şubeleri olmayıp, Finansbank’a bağlı olarak hizmet veriyor. Müşteriler Enpara’ya değil, Enpara çalışanları müşterilerinin ayağına gidiyor. Enpara kredi, kredi kartı ya da banka kartı başvuru yapıldığı zaman banka çalışanları müşterilerin yanına gidiyor, işlemleri hallediyor. Kişilerin Enpara’ya gitmesine gerek kalmıyor.

Bankacılık faaliyetlerine başladığı günden bu güne kadar çok sayıda ödül alan Enpara mesai saatleri sınırsızdır. Herhangi bir sorunda, merak edilen bir konuda müşteri hizmetleri aranarak anında çözüm bulunabiliyor. Aynı zamanda internet ve mobil bankacılığıyla da çeşitli hizmetler sunuyor. Vadesiz ya da vadeli hesap açabilir, hesaplarınızı yönetebilir, nakit akışı sağlayabilirsiniz.

Enpara’nın sunduğu en güzel avantajlardan biri de EFT ve havalelerde hesap işlem ücreti almamasıdır. Bir bankadan başka bir bankaya EFT yapıldığı zaman hesap işlem ücreti tahsil edilir. Bu ücret ise bankadan bankaya göre farklılık gösterir. Ancak sınırsız Enpara çalışma saatleri kapsamında her zaman ücretsiz EFT yapmak mümkündür.

Enpara Haftasonu Açık mı?

Evet. Banka haftasonları hizmet veriyor.

Enpara Bayramda Açık mı?

Enpara, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda, 1 Ocak, 1 Mayıs, 15 Temmuz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.