Ana SayfaKrediler2018 HSBC Bankası Kredileri

2018 HSBC Bankası Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hizmetlerine 1990 yılında başlayan HSBC Bankası, kurumsal, yatırım ve bireysel bankacılık hizmetleri sağlamaktadır. 67 ülkede yer alan ofisleri ile pek çok kıtada hizmet vermektedir.  HSBC Bankası kredileri ile ihtiyaç, taşıt ve konut gibi konularda yeterli ekonomik desteğe sahip olunabilir. Düşük faiz ve uzun vade seçenekleri de müşterilere kolaylık sağlamaktadır.

HSBC Bankası Kredileri – İhtiyaç Kredisi

Evlilik, eğitim, tatil ve acil sağlık sorunları gibi durumlarda, kısa sürede yeterli bütçe sağlanamayabilir. Bu durumlarda, ihtiyaç kredisi kullanılabilir. HSBC Bankası İhtiyaç Kredisi başvuru işlemleri internet ve telefon bankacılığı ile kısa sürede gerçekleştirilebilir. İsteyenler, en yakın şubeye giderek de başvuruda bulunabilirler. HSBC Bankası İhtiyaç Kredisi faiz oranları, sigortalı ya da sigortasız kredi seçeneklerine göre değişmektedir. %1,45 ila %1,55 arasında değişen faiz oranları, seçilen ihtiyaç kredisi kampanyasına göre belirlenmektedir.

HSBC Bankası Taşıt Kredisi

HSBC Bankası Taşıt Kredisi başvuru işlemleri hem şubeler üzerinden hem de internet ve telefon bankacılığından yapılabilir. Başvuru sonucu, şubeye gitmeye gerek kalmadan, internet üzerinden öğrenilebilir. Taşıt kredisi, 0 km ve 2. el araçlar için kullandırılabilmektedir. 2. El araçlar için yaş sınırı 8 yıldır. HSBC Bankası Taşıt Kredisi faiz oranları ise çeşitli kampanyalarla düşük oranlara indirilmiştir. Taşıt kredisinde 48 aya kadar vade uygulanabilmektedir. Erken ödeme, ara ödeme ve otomatik ödeme kolaylıklarından da yararlanılabilir.

HSBC Bankası Konut Kredisi

HSBC Bankası Konut Kredisi başvuru işlemleri ile piyasadaki en avantajlı mortgage kredilerinden yararlanma şansına sahip olmak mümkündür. Tamamı bitmiş konutlarda en az 5.000 TL kredi kullanılabilmektedir. Ekspertiz değerinin %80’ine kadar kredi başvurusu yapılabilir. Şubelere gidilerek başvuru yapılabilir. HSBC Bankası Konut Kredisi faiz oranları ise geri ödemede zorluk çıkarmayacak düzeydedir. Ara ödeme, erken ödeme ve otomatik ödeme hizmetleri ile kredinin geri ödenmesi istenildiği şekilde düzenlenebilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.