Ana SayfaDiğer İş İlanlarıMigros Mağaza Personel Alımı Yapacağını Duyurdu!

Migros Mağaza Personel Alımı Yapacağını Duyurdu!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Migros personel alımları kapsamında mağaza personeli olarak görev yapacak yeni kişilere ihtiyaç olduğu bildirildi.

Migros Yeni Personel Alımı

Migros tarafından yeni personel alımı yapılacağı, işe alınacak olan kişilerin Migros mağazalarında görev yapacağı bildirildi. Şirket tarafından yapılan açıklamada yeni personellerde aranan özellikler ve nitelikler de bildirildi. Türkiye’de modern perakende sektörünün liderliğini yapan Migros, 60 yıllık bir geçmişe sahiptir. Çalışanlarına uzun vadeli kariyer planlaması imkanı sağlayan Migros ayrıca kişisel ve mesleki gelişim imkanı da sunuyor. Haberin devamında Migros eleman alımı iş başvurusu yapacak olan adayları ilgilendiren bütün detaylar yer almaktadır.

Mağaza Personeli İş Başvuruları

Mağaza personeli iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin en az lise mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmaları, dinamik olmaları, ekip halinde çalışma şekline uyum gösterebilecek olmaları da gerekmektedir. Migros yeni personel alımı iş başvurusu yapan adaylar arasında yapılacak olan değerlendirmeler sonucunda işe uygun olduğu düşünülenlere geri dönül sağlanacak ve iş görüşmesine davet edileceklerdir.Bu nedenle başvuru sırasında adayların iletişim bilgilerini doğru ve tam bir şekilde vermeleri önemlidir.

Migros Yeni Personellerin Görevleri

Migros eleman alımları ile işe alınan yeni personeller mağazanın ihtiyacı olan ürünlerin niteliklerinin ve miktarlarının belirlenmesi, mal kabul elemanlarına destek verilmesi, ürünlerin reyonlardaki stantlara uygun şekilde yer almasının sağlanması, mağazalardaki tüm kasa işlemlerinin yerine getirilmesi, müşteri ilişkilerine destek verilmesi gibi görevler alacaklardır.

Migros İş Başvurusu

Migros iş başvurusu yapacakların başvuruları 16 Haziran 2018 tarihine kadar kabul edilecektir. Aşağıda yer alan bağlantıdan mağaza personel alımı iş başvurusu yapılabildiği gibi, diğer bütün ayrıntılar da öğrenilebilir.

https://www.kariyer.net/is-ilani/migros-ticaret-a-s-bayrampasa-migros-magaza-personeli-2038322

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.