Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 ING Bank Çalışma Saatleri

Güncel 2020 ING Bank Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

40’dan fazla ülkede 53 binden fazla çalışanı ile hem bireysel hem de kurumsal müşterilerine her zaman hizmet sunmak için çalışan ING Bank, hem şubeleri ile hem de internet ve mobil bankacılığı ile hem de müşteri hizmetleri ile sınırsız hizmet sağlamaktadır. Şimdi ING Bank Çalışma Saatleri ve detaylarına bakalım…

ING Bank Çalışma Saatleri

ING Bank çalışma saatleri ile Şekerbank benzerdir. Her bankanın çalışma saatleri hemen hemen aynı olsa da yarım saat gibi farklar oluşabilmektedir.  ING Bank mesai saatleri her gün sabah 09.00’da başlamaktadır. Mesai bitiş saati ise 17.00 olarak belirlenmiştir. 17.00’dan sonra banka kapıları kapanır ve sadece içeride kalan müşterilerin işlemleri alınır.

Eğer sıra almışsanız ve sıra gelmesine çok olup banka dışına çıkmışsanız 17.00’de kapıların kapanacağını bilmeniz gerekir. 17.00’den önce banka içinde olursanız son sıra gelene kadar bankacılık işlemleri devam eder. Ancak 17.00’den önce banka dışında olursanız, maalesef ki içeri alınmazsanız ve işlemlerini bir sonraki gün sarkar. Bir sonraki gün tekrar sıra almanız gerekir.

ING Bank Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

ING Bank mesai saatleri içinde 12.30 ile 13.30 arası dahil değildir. Çünkü bu saat aralıklarında banka çalışanları öğle arasına çıkarlar. Öğleden önce sıra almışsanız ve gelmemişse öğleden sonrayı beklemeniz gerekmektedir. Bu saat aralığında banka kapıları da kapanmaktadır. 12.30 ile 13.30 arasında varsa başka işlerini halletmeniz zamandan tasarruf için çok sağlıklıdır.

Her banka 1 saat öğle paydosu verir. Bu saatler kış ve yazları farklılık gösterebilir. Bunun için internet sitemizi takip edebilirsiniz. Güncel ING Bank çalışma saatleri ve çalışma günlerine ulaşabilirsiniz.

ING Bank Haftasonu Açık mı?

Hayır. Banka haftasonları hizmet vermemektedir.

ING Bank Bayramda Açık mı?

ING Bank, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda, 1 Ocak, 1 Mayıs, 15 Temmuz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

ING Bank İnternet Bankacılığı ile Banka Şubelerine Gitmeden Tüm İşlemlerinizi Yapabilirsiniz!

Teknolojik alt yapısını sürekli geliştiren ING Bank mesai saatlerini takip etmeniz aslında çok da gerekmez. Hem banka ATM’leri hem de internet ve mobil bankacılık kanallarıyla tüm bankacılık işlemlerinizi çok daha hızlı bir şekilde halletmeniz mümkün. Eğer kredi veya kredi kartı ödemesi yapacaksanız bunun için ING Bank şubelerine gitmeniz gerek yok. Bu işlemi hem banka ATM’lerinden hem de mobil ve internet bankacılığıyla da hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Fatura ödemeleri yapacaksanız, kredi başvurusu, yapılandırması ya da ekstre kesim tarihi değiştirmek istiyorsanız yine banka şubelerine gitmenize gerek yok. Bankadan bilgi almak için gidiyorsanız da ING Bank müşteri hizmetlerini arayarak tüm işlemlerini halledebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.