Ana SayfaBankacılıkVakıfbank Müşteri Hizmetleri ve Hızlı Bağlanma 0 850

Vakıfbank Müşteri Hizmetleri ve Hızlı Bağlanma 0 850

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank müşteri hizmetleri numarasını arayarak, banka şubelerine kadar gitmeden de pek çok işlemi halledebilirsiniz. 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren Vakıfbank müşteri temsilcisine bağlanmak için sesli yanıt sistemini de kullanabilirsiniz.

Vakıfbank Müşteri Hizmetleri Numarası

7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde müşterilerinin bankacılık işlemleri için hizmet veren Vakıfbank Müşteri Hizmetleri numarası 2 tanedir. Bunlar 0 850 222 0 724’dür. Müşteri temsilcisine bağlanmak için ise kart numarası ya da T.C. kimlik numarasıyla birlikte şifrenizin kullanılması yeterli olmaktadır. Engelli müşterilerine de özel imkan sağlayan Vakıfbank İletişim, tuşlayarak müşteri temsilcisine bağlanmaya ek olarak sesli yanıt sistemi de sunmaktadır. Aynı zamanda Vakıfbank Müşteri Hizmetlerine yurt dışından bağlanmak isteyenlerin ise numaranın başına +90 eklemeleri gerekmektedir.

Vakıfbank Müşteri Hizmetleri 0 850 222 0 724 ile yapılan görüşmeler sabit telefon aramaları ile gerçekleşirse şehir içi görüşme ücreti tahsil edilir. Cep telefonu ile yapıldığında ise GSM operatörü tarifesi uygulanır. Banka müşteri hizmetleri ya da telefon bankacılığı kullanımında çeşitli güvenlik adımlarından geçmeniz gerekir. Aynı zamanda da yapılacak olan tüm görüşmeler güvenlik için kayıt altına alınır. Banka müşteri temsilcisine bağlanmak için girilen şifre tuşlanarak yapılır. Şifre kimseyle paylaşılmamalıdır.

Vakıfbank Müşteri Hizmetlerine Hızlı Bağlanma

Vakıfbank müşteri hizmetlerine hızlı bağlanmak için hangi işlemi yapacağınızı bilmeniz gerekir. Bunun devamında da arama yapıldıktan sonra karşınıza çıkacak olan adımların neler olduğunu bilmeniz gerekir. Kısaca şu şekildedir;

  • Kredi kartı işlemleri için 2’yi tuşlamalısınız.
  • Bankacılık İşlemleri için 3’ü tuşlamalısınız.
  • Şifre ve kampanya bilgileri için 4’ü tuşlamalısınız.
  • Başvuru ve sigorta bilgileri için 5’i tuşlamalısınız.
  • İnternet, mobil ve ATM işlemleri için 6’yı tuşlamalısınız.
  • POS ve üye işyeri işlemleri için 7’yi tuşlamalısınız.

Kredi kartı işlemleri için 2’yi tuşladığınız zaman kredi kartı ödemesi, otomatik ödeme talimatı, TL ve dolar ile ödeme yapma, kredi kartı borç bilgilerinin mailinize gönderilmesi, en son kesilen ekstrenin mailinize gönderilmesi, kredi kartı limit değişikliği talep etme, Asistans ve Milplus işlem ile hizmetleri, kredi kartı başvurusu yapma, başvuru sürecinde olan kredi kartı sorgulaması yapma, üye iş yeri işlemlerini yapabilirsiniz.

Bankacılık işlemleri için 3’ü tuşladığını zaman hesap bakiyesi öğrenme, TL hesap bakiyesi öğrenme, yabancı döviz cinsi hesap bakiyesi öğrenme, tüm hesap hareketlerinin mailinize gönderilmesi, hesaplar arası para transferini yapabilirsiniz. Bunlara ek olarak fatura ödemelerini 3’ü tuşlayarak yapabilirsiniz. Yine benzer şekilde kredi başvurusu yapmak için tuşlamanız gereken rakam yine 3’tür. Kredi faiz oranlarını, son parasal işlemleri, ATM işlemleri, Çağrı merkezi işlemleri, internet işlemlerini de buradan yapabilirsiniz. IBAN no öğrenmek için tuşlanması gereken rakam da yine 3’tür.

Şifre ve kampanya bilgileri için 4’ü tuşladığınız zaman yine kredi kartı ve kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Kredi başvurusunu 3’ten de yapabilirsiniz. Öncesinde kredi kartı başvurusu yapmışsanız ve halen daha kredi kartı elinize ulaşmamışsa 4’ü tuşlamalısınız.  Kredi kartı, internet bankacılığı, telefon bankacılığı gibi tüm şifre işlemleri ile birlikte kampanya bilgisi almak için tuşlamanız gereken 4’tür. Sigorta, kredi, kredi kartı başvuruları hakkında bilgi almak için tuşlamanız gereken 5’tir. ATM, tüm internet ve mobil işlemler için ise 6’yı tuşlamalısınız.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.