Ana SayfaBanka İş İlanlarıABank Uzun Dönemli Stajyer Alımları Yapıyor!

ABank Uzun Dönemli Stajyer Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ABank, İstanbul ve Gaziantep şubelerinde görevlendirmek için banka personel alımları yapıyor. Yayınlanan banka iş ilanları detayları ve başvurusu detaylar haberimizde…

ABank Uzun Dönem Stajyer Alımları Yapıyor!

Ülkemizde özel bankacılık sektöründe faaliyet gösteren, günden güne kadrolarını genişleten ABank iş ilanları yayınlayarak bu alanda çalışmak isteyenlere kapılarını açıyor. Uzun dönem stajyer alımları gerçekleştirecek olan banka, başvuru yapacak adaylardan bazı kriterler istiyor. Kriterleri sağlayanlar ise banka iletişime geçecektir.

Yayımlanan banka iş ilanları kapsamında İstanbul şubeleri için başvuru yapacakların bu lokasyonda ikamet etmeleri ya da başvuru onayı sonrasında ikamet edebilecek pozisyonda olmaları istenmektedir. Benzer şekilde Gaziantep şubeleri içinde geçerlidir. Diğer aranan kriterlerden biri de adayların 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Adayların çalışmak istedikleri alanı CV’lerinde detaylı bir şekilde belirtmeleri, kariyer hedefledikleri alan kapsamında da üniversite 4. Sınıfta eğitim görmeleri ya da mezun yahut yüksek lisanslarının devam ediyor olması istenmektedir.

Tüm adayların haftanın 3 iş günü tam zamanlı olarak görevlendirilecektir. Bu kapsamda da ders saatleri ile banka çalışma saatlerinin uyumlu olması istenmektedir. Tüm adayların aynı zamanda MS Office programları hakkında bilgi sahibi olmaları, programları kullanabiliyor olmaları, analitik düşünme yeteneklerinin gelişmiş olmasını, insan ilişki ve iletişimlerinin kuvvetli olmasını, organizasyon yeteneklerinin kuvvetli olmasını, ekip çalışmalarında başarılı, öğrenmeye, araştırmaya ve gelişime her zaman açık olmaları istenmektedir.

Banka İş Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?

Yayımlanan banka iş ilanları için son başvuru tarihleri her iki şehir için de 14 Temmuz’dur.

ABank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/alternatifbank-uzun-donem-stajyer-1076187
https://www.kariyer.net/is-ilani/alternatifbank-gaziantep-sube-uzun-donem-stajyer-2059743
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.