Ana SayfaGündem19 Mayıs’ta PTT, Banka, Eczane ve Hastaneler Açık mı?

19 Mayıs’ta PTT, Banka, Eczane ve Hastaneler Açık mı?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bugün herkesin aklında tek bir soru var. Bankaların, eczanelerin, hastanelerin, PTT şubelerinin hizmet verip vermediği. Bayramlar kurumlar bazen yarım gün hizmet verirken bazen ise hizmet vermiyorlar.

19 Mayıs’ta Bankalar Açık mı?

19 Mayıs’ta bankalar açık mı en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Bugün bankalar kapalı olacak. 2018’de bu tarihin cumartesi gününe denk gelmesinden dolayı bankalar hizmet vermeyecekler. EFT işlemleri de bankaların mesai saatlerinin başlaması ile gönderilecekler. Bunu merak edenler bankaların çalışma saatleri ile ilgili yazılarımızı okuyabilirler.

Noter ve Vergi Daireleri Açık mı?

Bankalarla aynı nedenden dolayı yani cumartesi günü devlet kurumlarının kapalı olmasından dolayı bugün noter ve vergi daireleri hizmet vermeyecekler.

19 Mayıs’ta PTT Şubeleri Açık mı?

Her devlet kurumu gibi PTT ve PTT kargo şubeleri de 19 mayıs günü kapalı olup, hizmet vermeyecek. Benzer şekilde diğer kargo firmaları da bugün kapalı olacaklar. Ancak bölgesel olarak kargo çalışma saatleri ve günleri değişiklik gösterebilmektedir. En doğru bilgiye ulaşmak için kargo firmanızı aramanız doğru olacaktır.

19 Mayıs’ta Hastaneler ve Eczaneler Açık mı?

19 Mayıs cumartesi günü hastanelerin poliklinikleri kapalı olacak. Ancak aciller yılın tüm günü 7/24 açık olup, hizmet vermektedir. Bugün eczaneler ise yine kapalı olacak. Belirli eczaneler nöbetçi olarak hizmet verecek. Sağlık ocakları bugün açık olacak. Ancak bu da nöbetçi usulü olup, tümü hizmet vermeyecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.