Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 HSBC Çalışma Saatleri

Güncel 2020 HSBC Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hem Türkiye’de hem de yurt dışında pek çok hizmet sunan HSBC Bankası, sunduğu sayısız hizmet ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu da HSBC çalışma saatleri sorusunun beraberinde getiriyor.

HSBC Çalışma Saatleri

HSBC Çalışma saatleri incelendiği zaman diğer bankaların mesai saatlerinde farklı olduğu görülmekte. Hemen hemen her banka sabah 09.00 ile akşam 17.00 arası hizmet verir. Ancak HSBC çalışma saatleri sabah 08.30’da başlar. Yani HSBC müşteriyseniz ve banka şubesinde işlemlerini hızlı halletmek istiyorsanız 8.30’da bankada olmanız gerekmektedir. Pazartesi ve Cuma günleri bankaların en yoğun olduğu günler olarak bilinir. Bu nedenle de pek çok kişi bankaların çalışma saatlerinden önce bankaya gider ve bekler. HSBC müşterilerinde erkenden işlerini halletmek isteyenlerde sabah 08.00 gibi gelir. Bu da banka önünde sıra oluşmasına sebep olur. Yani haftanın ilk ve son günü işlerini erken halletmek istiyorsanız bankaların mesai saatlerinden çok daha önce gidilmesi tavsiye edilir.

HSBC Çalışma saatleri için son saat 17.00’dır. Bu saatten sonra işlemler alınmaz. Ancak siz öncesinde sıra almışsanız ve sıra gelmemişse son sıra alana kadar işlemler devam. Sadece yeni sıra verilmez. Banka kapıları kapanır, işlem bitiminde de banka çalışanları ertesi gün mesaiye başlarlar.

HSBC Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

HSBC Çalışma saatlerine içine 12.00 ile 13.00 arası dahil edilmez. Bu saat aralığında banka çalışanları öğle paydosuna çıkarlar. Öğleden önce sıra alan ve sırası gelmemiş kişilerin işlemleri öğleden sonraya aktarılır. Öğle paydosu 1 saat sürer. 1 Saat sonra ise öğleden sonraki mesai başlar. Bu saat diğer bankalarda farklılık gösterir. Çoğu banka 12.30 ile 13.30 arası öğle paydosu verir. Bu nedenle bankaların çalışma saatleri iyi bilinmelidir.

HSBC Haftasonu Açık mı?

Hayır. Banka haftasonları hizmet vermemektedir.

HSBC Bayramda Açık mı?

HSBC, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda, 1 Ocak, 1 Mayıs, 15 Temmuz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

HSBC İnternet Bankacılığı Sayesinde Banka Şubelerine Gitmenize Gerek Yoktur!

Günümüzün internet çağı olması nedeniyle bankalar da hizmet kanallarını artırmışlardır. Yani banka şubelerine gitmeden de pek çok işleminizi evinizden, iş yerinizden, yolda yürürken, kasada beklerken, yemek yerken de halledebilirsiniz. Örneğin; kredi kartı ödemesini yapacaksanız bunun için banka şubesine gitmenize gerek yoktur. Benzer şekilde EFT ve havale işlemleri de telefondan hızlı bir şekilde yapılır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.