Ana SayfaKrediler2018 Kuveyt Türk Katılım Bankası Kredileri

2018 Kuveyt Türk Katılım Bankası Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

1989 yılında kurulan Kuveyt Türk, 1999 yılından itibaren bankacılık sektöründe aktif bir şekilde hizmet vermektedir. Kuveyt Türk ismi, 2006 yılından beri kullanılmaktadır. Kuveyt Türk Katılım Bankası kredileri ile 29 yıldır binlerce müşterisine her konuda finansman desteği sağlamaktadır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Kredileri – İhtiyaç Kredisi

Kuveyt Türk Bankası İhtiyaç Kredisi başvuru işlemleri seyahat, eğitim, hac, umre, evlilik gibi her ihtiyaç için finansman ihtiyacını gidermede kullanılabilir. Kuveyt Türk Bankası İhtiyaç Kredisi faiz oranları kullanılan ihtiyaç finansmanına göre değişiklik gösterebilir. Banka, her ihtiyaç için özel bir finansman desteği seçeneği sunmaktadır. Vade sürelerinde maksimum süre, genellikle 48 aydır. Müşteriler, kendilerine en uygun finansman türünü seçerek başvuruda bulunabilirler. Bazı finansman türlerinde sadece TL değil, Euro ve Dolar kurları da kullanılabilmektedir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Taşıt Kredisi

Kuveyt Türk Bankası Taşıt Kredisi başvuru işlemleri, araç finansmanı adı altında gerçekleştirilmektedir. Kuveyt Türk Bankası Taşıt Kredisi faiz oranları ise uzun vade süreleri ile geri ödemelerin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır. Satın alınacak araçların marka ve modellerine göre asgari peşinat yüzdeleri değişkenlik göstermektedir. 48 aya kadar vade kullanılabilir. 2. El araçlar 8 yaşını aşmamış olmalıdır. TL ve YP kurunda finansman sağlanabilmektedir. 100.000 TL altında kalan tutarlar için %70’ine kadar kredi verilebilir. Değeri 100.000 TL’yi aşan araçlarda, 100.000 TL üzerinde kalan kısmın %50’si alınarak kredi tutarı hesaplanır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Konut Kredisi

Kuveyt Türk Bankası Konut Kredisi başvuru bilgileri için bankanın internet sitesindeki konut finansmanı menüsü ziyaret edilebilir. Kuveyt Türk Bankası Konut Kredisi faiz oranları, herkesin istediği eve kavuşabilmesini sağlayabilecek düzeydedir. 120 aya kadar vade kullanılabilmektedir. Ödemeler, müşterilerin gelir durumlarına göre sabit ya da düzensiz bir şekilde gerçekleştirilebilir. Anlaşmalı konut projelerinden ev alındığı takdirde, ödeme planlarında çeşitli fırsatlardan da yararlanmak mümkündür. Bu projeler için başvurulan kredilerde, daha düşük faiz oranları uygulanmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.