Ana SayfaEkonomi20 Mayıs Pazar Altının Gramı Ne Kadar? Güncel Altın Fiyatlarında Bugün!

20 Mayıs Pazar Altının Gramı Ne Kadar? Güncel Altın Fiyatlarında Bugün!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altının gramı bugün serbest piyasada 186 lira bandındaki yerini koruyor. “Güncel altın fiyatları ne kadar oldu?” diyenler fiyat araştırmalarına erken saatlerde başladı. Sizde “Çeyrek altın ne kadar? Tam altın fiyatı kaç lira? Altın fiyatları ne olur?” diyenlerdenseniz, işte güncel altın fiyatları…

Altının Gram Fiyatı Haftayı Kazançla Tamamladı

Altının gramı bu hafta Kapalıçarşı piyasası fiyatları baz alındığında yatırımcısına hafta bazında yüzde 1,54 kazanç kapısı araladı. Cumhuriyet altınındaki değer artışı haftanın ilk gününden son gününe kadar yüzde 1,47 oldu. Türk kültürünün vazgeçilmez değerlerinden olan çeyrek altınsa haftayı yükselişle sonlandırdı. Çeyrek altın satış fiyatı geçen hafta sonunda 300 liranın hemen altında seyretmekteydi. Peki, bugün çeyrek altın, yarım altın, Reşat altın, cumhuriyet altını ne kadar oldu. İşte serbest altın piyasasında günün en güncel altın fiyatları…

Altının Gramı Bugün Ne Kadar?

Altının gram fiyatı haftanın son gününde yükselişe devam etti. Artış sonrasında alış fiyat 186,28 lira, satış fiyatı ise 186,41 liraya yükseldi.

Çeyrek Altın 20 Mayıs Pazar Kaç Lira Oldu?

Çeyrek altın fiyatı vatandaşın en çok merak ettiği altın olurken, 20 Mayıs Pazar gününün ilk alış işlemlerine 298,04 lira ile başladı. Çeyrek altın satışta ise 304,78 liradan alıcı buldu.

Yarım Altın Alış/Satış Fiyatı Ne Kadar?

Yarım altın ne kadar oldu?” diye merak ediyorsanız, yarım altının satış fiyatı yeni güne 609,55 liradan başladı. Alış için uygulanan fiyatsa 594,22 lira.

Tam Altın Bugün Ne Kadar

Tam altın yatırımcısı haftayı memnun kapatırken, bugünün serbest piyasa fiyatı bin 192 lira seviyesinde gözlemlendi. Bu fiyat alış işlemleri için uygulandı. Tam altın satışta ise bin 215 liraya yükseldi.

Reşat Altın Bugün Kaç Lira?

Reşat altın güne yüzde 3,63’lük primle başladı. Alış fiyatı son durumda bin 271 lira, satış fiyatı bin 283 lira bandına çıkmış oldu.

Cumhuriyet Altını Satışta Ne Kadar?

Cumhuriyet altını yatırımcısı fiyatların haftalık çizgisinden memnun oldu. Cumhuriyet altını sadece bir haftada yüzde 1,47 değer artırdı. Bugün alışta bin 239 lira olan cumhuriyet altını, satışlarına bin 251 liradan devam ediyor.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.