Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank Müşteri Hizmetleri 7/24 Direk Bağlanma

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri 7/24 Direk Bağlanma

QNB Finansbank Müşteri Hizmetlerine hızlı bağlanmak için yapmanız gerekenler!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank telefon bankacılığı sayesinde neredeyse tüm bankacılık hizmetlerini bir arada sunmaktadır. Kredi başvurusu, kart kayıp işlemleri, şifre sıfırlama gibi tüm acil bankacılık ihtiyaçlarınız için banka müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. QNB Finansbank’ın yeni müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0 900’dür. Hızlı bağlanma yöntemleri için yazının devamını okuyabilirsiniz.

QNB Finansbank müşteri hizmetleri oldukça hızlı bir hizmet vermektedir. Bankanın çağrı merkezi, 2011 yılınca İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri’nde, 500’den Fazla Koltuklu Çağrı Merkezleri Kategorisi’nde en iyi çağrı merkezi ödülüne 2011 yılında layık görülmüştür.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri Numarası 0850

QNB Finansbank’ın yeni müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0 900’dür. Üst düzey, yenilikçi bir teknolojiye sahip olan QNB Finansbank Çağrı Merkezi, sesli yanıt sistemi sayesinde birçok işleminizi pratik bir şekilde sonuçlandırmaktadır. Banka müşteri hizmetleri, aynı zamanda müşteri danışmanlarına hızlı bağlanma sayesinde de birçok işleminizi güvenli bir şekilde sonuçlandırmanıza olanak sağlamaktadır.

QNB Finansbank’ın banka müşteri hizmetleri numaraları yeni değişmiştir. Banka artık 7 gün 24 saat kesintisiz olarak 0850’li banka numarası olan 0850 222 0 900 üzerinden hizmet vermektedir. KOBİ’lere özel bir çağrı merkezi hizmeti sunan QNB Finansbank, KOBİ’ler için 0850 222 1 900 no’lu müşteri hizmetleri numaralarını kullanmaktadır.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri Hızlı Bağlanma

QNB Finansbank’ın sahip olduğu çağrı merkezi, geliştirilmiş sesli yanıt sistemi sayesinde birçok işleminizi müşteri temsilcisine bağlanmadan çözüme ulaştırmanıza olanak sağlamaktadır. Müşteri danışmanına bağlanmadan telefonla kredi çekme, otomatik fatura ödeme talimatı verme, kart başvurusu yapma, kredi kartı başvurusu sorgulama gibi birçok işleminizi sesli yanıt sistemi sayesinde çözüme kavuşturmanıza olanak sağlayan QNB Finansbank, aynı zamanda müşteri temsilcilerine bağlanarak, sorun ve işlemlerinizi çözüme kavuşturmanıza da yardımcı olmaktadır.

QNB Finansbank’ın müşteri hizmetlerini bankaya kayıtlı cep telefonunuz üzerinden aradığınızda ilk etapta sizden kimliğinizi onaylamanızı isteyecektir. Bu işlemi hızlı bir şekilde atlamak için telefonunuzdan 1 tuşuna basmanız gerekmektedir. Bu işlem sonrasında müşteri temsilcisine hızlı bir şekilde bağlanmak istiyorsanız ilk etapta 5 numarasını tuşlayıp, kredi kartı ya da banka kartınızın son 4 hanesini ve sonrasında da şifrenizi girip, müşteri temsilcisine bağlanabilirsiniz.

QNB Finansbank müşteri hizmetlerini aradığınızda bankanın size sunduğu kısa yollar ise;

  • Telefon çalmaya başladığında 0’ı tuşlarsanız kayıp ve çalıntı bildirimleri alanına bağlanırsınız.
  • Kimlik onayı sonrasında karşınıza çıkan menüde kampanyalar 1 numaralı tuşta,
  • Kart işlemleri 2 numaralı tuşta,
  • Yaptığınız kart ve kredi kartı başvuruları ve bu başvuruların sonuç, kargo takip ve güncel durum kontrolü işlemleri 3 numaralı tuşta,
  • Şifrenizi sıfırlamak, yeni şifre almak, mobil bankacılık ve internet bankacılığı işlemleriniz için 4 numaralı tuşta,
  • Bankanın sahip olduğu ürünler ve bu ürünlerin fiyatları hakkında kapsamlı bilgi işlemleri 5 numaralı tuşta,
  • Diğer bankacılık işlemleri 6 numaralı tuşta,
  • İngilizce olarak hizmet almak için ise 9 numaralı tuşta hizmetinizi alabilirsiniz.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.