Ana SayfaEkonomiAtatürk Havalimanı’nın Kapanış Tarihi Kesinleşti!

Atatürk Havalimanı’nın Kapanış Tarihi Kesinleşti!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk aşamasının 29 Ekin 2018 tarihinde açılması çalışmaları sürerken Atatürk Havalimanı’nın kapanış tarihi de kesinleşti.

Atatürk Havalimanı 31 Ekim 2018’de Kapatılacak

Dünya genelinde havacılık alanının merkezi olması beklenen İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk etabı kullanıma 29 Ekim 2018 tarihinde açılacak. Bu durumda 25 Ekim 2018 tarihinden önce yeni havalimanına deneme uçuşları haricinde herhangi bir uçuş yapılmayacak. 31 Ekim 2018 tarihi 00:00 saatinden itibaren Atatürk Havalimanı’nda tarifeli ve tarifesiz olarak iç hat ve dış hat ticari yolcu taşımacılığına dair seferler kapatılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı İnşaatında Yüzde 88.5 İlerleme Kaydedildi

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatında şu an itibariyle yüzde 88.5 ilerleme kaydedildi. Havalimanı’nın açılış töreni resmi olarak 29 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. İstanbul Yeni Havalimanı’na geçiş sürecinde ve süreç sonrasında geçerli olacak kullanım koşulları madde madde açıklandı. Açıklanan koşullara göre deneme uçuşları hariç İstanbul Yeni Havalimanı’nda 25 Ekim 2018 tarihinden önce herhangi bir uçuş düzenlenmeyecek. 25 Ekim – 30 Ekim 2018 tarihleri arasında İGA’ya sadece sınırlı sayıda intikal uçuşları yapılacak.

Atatürk Havalimanı’ndan Hangi Uçuşlar Yapılabilecek?

Havalimanının taşınma operasyonu 30 Ekim 2018 tarihinde saat 03:00’da başlatılacak ve 31 Ekim 00:00’da sona erecek. 45 saat sürecek olan taşınma operasyonu sırasında İstanbul Yeni Havalimanı ve Atatürk Havalimanı sadece base taşıyıcıların seferlerine açık olacak. Her iki havalimanı da bu süreçte düşük kapasite çalışacak. 31 Ekim 2018 tarihinde gece saat 00:00’da Atatürk Havalimanı tarifeli uçuşlara ve tarifesiz uçuşlara tamamen kapatılacak. 31 Ekim tarihinden sonra Atatürk Havalimanı sadece müstakil kargo, bakım ve onarım, hava taksi, genel havacılık, devlet uçakları ve iş uçuşları ile ilgili seferlere açık olacak.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.