Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Şekerbank Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Şekerbank Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

9 Bölge Müdürlüğü ve çok sayıda şubesi ile müşterilerinin her zaman yanında olan Şekerbank çalışma saatleri ve kaçta açılıyor sorusu en çok aratılanlar arasındaki yerini koruyor. Şimdi detaylıca bakalım.

Şekerbank Çalışma Saatleri

Tüm bankaların çalışma saatleri hemen hemen aynıdır. Ancak yarım saat gibi ufak tefek farklılıklar olmaktadır. Bu da bankaların kendi özelinde belirledikleri kurallardır. Şekerbank’ta bu bankalardan biridir. Şekerbank çalışma saatleri sabah 09.00’da başlamaktadır. Yani bankacılık işlemleri için sabah 09.00’da gitmeniz yeterli olmaktadır. Ancak haftanın ilk günü ile son günü yoğunluk yaşanmasından dolayı biraz daha erken gidilmesi tavsiyemizdir. Bankanın önünde banka açılmadan sıralar oluşabilmektedir. Erkenden işinizi bitirmek istiyorsanız 09.00’dan önce gitmelisiniz.

Şekerbank mesai saatleri için son saat 17.00’dir. 17.00’den sonra bankacılık işlemleri halen daha devam eder ancak sadece sıra alanlar ve sıra alıp banka içinde bekleyenler. Eğer sıranızı alıp, nasılsa hemen sıra gelmez diye banka dışına çıkarsanız, 17.00’de kapıların kapandığını bilmeniz gerekir. Bu saatten sonra içeri alınmazsanız. Sadece banka içinde olanların işlemleri devam eder ve son işlem sonrasında da banka çalışanların mesaileri sonlanır. Ancak sıranızı almış ve banka içinde bekliyorsanız son işlemi yapılacak kişiye kadar tüm işlemler devam eder.

Şekerbank Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

Şekerbank mesai saatleri içine öğlen 12.30 ile 13.30 arası dahil değildir. Banka çalışanları bu saat aralığında öğle paydosu verilirler. Eğer öğleden önce sıra almışsanız ve sıra gelmemişse öğleden sonrayı beklemeniz gerekmektedir. Sıra numarasına göre de öğleden sonra işlemler kaldığı yerde 17.00’a kadar devam eder. Ancak 12.30 ile 13.30 arasında işlem yapılmadığını bilmeniz gerekir.

Şekerbank Haftasonu Açık mı?

Hayır. Banka haftasonları hizmet vermemektedir.

Şekerbank Bayramda Açık mı?

Şekerbank, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda, 1 Ocak, 1 Mayıs, 15 Temmuz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

Şekerbank İnternet Bankacılığı ile Tüm İşlemlerini Halledebilirsiniz!

Bankacılık işlemlerinin pek çoğu artık internet bankacılığı ya da mobil bankacılıkla da hızlı bir şekilde yapılabilir. Bu nedenle bankaların çalışma saatlerini takip etmek, bankalara gitmek zorunda değilsiniz. Yani kredi, kredi kartı ödemeleri, yapılandırmaları ve hatta başvuruları internet bankacılığı ile hızlı bir şekilde yapılır. Benzer şekilde fatura ödemeleri, asgari ödemeler, kredi kartı ekstresi tarihinin değiştirilmesi, tüm bireysel ve kurumsal bankacılık işlemleri mobil ve internet bankacılığı ile hızlı bir şekilde halledilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.