Ana SayfaEkonomiTHY Dünya Kupası Maçlarında Rekor Kıracak!

THY Dünya Kupası Maçlarında Rekor Kıracak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

14 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası’na katılamayan Türkiye, THY sayesinde turnuvada aktif rol alabilecek.

Türkiye Dolaylı Olarak Dünya Kupası’nda Rol Alacak

Türkiye, 14 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası’na katılamıyor. Ancak Türk Hava Yolları sayesinde Dünya Kupası’nda aktif bir şekilde rol alacak. Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da dahil olmak üzere dünyanın her yerinden futbolseverler Rusya’ya giderek turnuva maçlarını izlemek için İstanbul aktarmalı THY uçuşlarını kullanmak üzere rezervasyon yaptırdılar.

THY Uçak Tiplerini Büyütme Kararı Aldı

Türk Hava Yolları, Dünya Kupası döneminde gelen yoğun talepler sebebiyle Rusya’ya ek seferler düzenlemeye düzenleme ve bu uçuşlardaki uçak tiplerini de değiştirerek büyütme kararını aldı. THY, Rusya ile ilişkilerin düzelmiş olması ve Rusya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası sayesinde 2018 yılında Rusya seferleri gelelinde 2 milyon sınırını geçerek tarihi rekor kırmayı planlıyor.

THY ile Maçların Oynanacağı Kentlere Ulaşım İmkanı

Rusya’da 14 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Kupası turnuvasına dünyanın çeşitli ülkelerinden gitmek isteyen futbolseverler İstanbul aktarlı uçuşlar ile Rusya’ya gitmek için Türk Hava Yolları’ndan yaptıkları rezervasyonları artırdılar. THY’nin Rusya’da maçların oynanacağı 11 kentten Moskova Saint Petersburg, Samara, Soçi, Kazan, Rostov ve Ekaterinburg kentlerine direk uçuşları bulunuyor. Ayrıca Nijny, Kalingrad, Sarans ve Volgograd kentlerine de Rus UTair ile THY’nin ortak uçuş anlaşmaları var. Yani futbolseverler Türk Hava Yolları’ndan alacakları tek bilet ile Moskova aktarmalı şekilde bu kentlerde de ulaşabiliyorlar.

En Çok Rezervasyon Talebi Son 4 Maça

Dünya genelinden futbolseverlerin Dünya Kupası’nı Rusya’da izlemek üzere THY’den yaptırdığı rezervasyonlar her gün daha da artıyor. Kupa’nın son 4 maçı Rusya’nın başkenti Moskova’da Luzhniki ve Saint Petersburg’daki Krestovsky stadyumlarında oynanacak. Bu sebeple en çok talep bu kentlere düzenlenecek olan uçuşlara geliyor.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.