Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Ziraat Katılım Bankası Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Ziraat Katılım Bankası Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’de son dönemlerde çok sık karşılaştığımız bir terim mevcut. Bu da katılım bankacılığı. Katılım Bankası, faizsiz bankacılık esasına dayalı hizmet verir. Bu bankalardan biri de Ziraat Katılım Bankası’dır. 2015’ten bugüne kadar ülkemizde faaliyet gösteren Ziraat Katılım Bankası çalışma saatleri de en çok merak edilenler arasında.

Ziraat Katılım Bankası Çalışma Saatleri

Ziraat Katılım Bankası çalışma saatleri hafta içi her gündür. Banka her sabah 09.00’da hizmet vermeye başlıyor. Ziraat Katılım Bankası mesai saatleri bitişi ise 17.30’dur. Pek çok bankanın çalışma saatleri bitişi 17.00’de sonlanır. Bankaların çalışma saatlerini araştırırken bu ufak ayrıntılara dikkat etmek gerekir. Aynı zamanda yaz ve kış dönemlerinde de farklı mesai saatleri uygulanabilir. Eğer bankaları sık sık ziyaret ediyorsanız mesai saatlerini çok iyi bilmeniz gerekir.

Ziraat Katılım Bankası Haftasonu Açık mı?

Hayır. Banka haftasonları hizmet vermemektedir.

Ziraat Katılım Bankası Bayramda Açık mı?

Ziraat Katılım Bankası, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda, 1 Ocak, 1 Mayıs, 15 Temmuz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

Ziraat Katılım Bankası Öğle Arasına Saat Kaçta Çıkıyor?

Ziraat Katılım Bankası çalışma saatleri kapsamında 12.30 ile 13.30 arası öğle paydosu oluyor. Bu saat aralıklarında yani 1 saatliğine banka çalışanları mola veriyor. Eğer siz öğleden önce sıra almışsanız ve sıranız halen daha gelmemişse işlemleriniz öğleden sonra devam ediyor. 13.30’da öğleden sonraki mesai başlıyor ve 17.30’a kadar da devam ediyor.

İnternet Bankacılığını da Kullanabilirsiniz!

Ziraat Katılım Bankası’nda yapacağını işlemler için banka mesai saatlerini beklemeniz gerekmiyor. Pek çok bankacılık işlemi artık hem mobil bankacılık hem de internet bankacılığı ile hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Örneğin; merak ettiğiniz bir konu varsa müşteri hizmetlerini arayabilir, kredi ve kredi kartı başvurularını bankanın mobil ve internet bankacılığından hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.