Ana SayfaEkonomiRekora Doymayan Altın Bugün Ne Kadar? Güncel Altın Fiyatları (23.05.2018)

Rekora Doymayan Altın Bugün Ne Kadar? Güncel Altın Fiyatları (23.05.2018)

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Tüm zamanların en yüksek seviyelerini gören gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını yeni güne yeni bir rekorla başladı. Reşat altın değer artışındaki liderliğini bugünde sürdürdü. Reşat altın güne yüzde 4,51’lik primle başladı. Güncel altın fiyatları ise günün en çok merak edilen konusu oldu.

Güncel Altın Fiyatları Tansiyon Yükseltti

Altın fiyatları uçuşa geçti. Gram altın rekoru dün 193 liranın üzerinde çıkarak kırarken, çeyrek altın satış fiyatı 315 lirayı aştı. Altın piyasasındaki hareketlilik dün gün boyu devam etti. Altın fiyatlarının hızına yetişemeyen vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Altın yatırımcısı artan fiyatlarla birlikte yeni bir rekorun gelmesini beklemeye başladı. Ve beklenen oldu! Gram altın fiyatı bugün serbest piyasada 197 lira bandına girdi.

Peki, bugün gram altın kaç lira oldu? Çeyrek altın satışta kaç liraya yükseldi? Çeyrek altın fiyatı arttı mı? Altın yatırımcısı piyasayı takip altında tutarken, 23 Mayıs Çarşamba gününün altın fiyatları serbest piyasada belli oldu. İşte en güncel altın fiyatları…

Gram Altın Bugün Ne Kadar?

Gram altın haftanın üçüncü işlem gününde, günün ilk satışlarına 197,98 liradan başladı. Altının gram fiyatı alışta ise 197,92 lira oldu.

Çeyrek Altın 23 Mayıs Çarşamba?

Çeyrek altın önce 300 lira sonra 310 lira bandına çıktı. Bugün güne yüzde 1,51’lik prim yaparak başladı. Artış sonrasında çeyrek altın alış fiyatı 308,27 lira, satış fiyatı ise 315 lira 23 kuruşa yükseldi.

Yarım Altın Kaç Lira Oldu?

Yarım altın, fiyatlardaki genel artıştan nasibini alarak alış fiyatını 614,61 liraya çıkardı. Yarım altın satış fiyatı ise saat 08.20 itibariyle 630,47 liradan alıcı buldu.

Reşat Altın Fiyatı Rekor Kırdı!

Reşat altın yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sert bir yükselişe ev sahipliği yapan Reşat altın bugün satışta bin 318 lira 95 kuruşa oldu. Alış işlemlerine ise bin 306 liradan devam ediyor.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar Oldu?

Cumhuriyet altını yatırımcısı yeni günün ilk alış fiyatlarına kilitlendi. Cumhuriyet altını merak edilen altın fiyatları arasında ilk sıralarda oldu. Güncel altın fiyatları incelendiğinde cumhuriyet altını alışta bin 274 lira seviyesinde gözlemlendi. Satışlarsa şu anlarda bin 286 liradan yapılıyor.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.