Ana SayfaKredi KartlarıAkbank’tan Anında Onaylı Kredi Kartı!

Akbank’tan Anında Onaylı Kredi Kartı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, kredi kartı sahibi olmak isteyenlere şubelere gitmeden, internetten başvuruyla anında kredi kartı veriyor. Başvuru formunu doldurarak kolay ve hızlı bir şekilde kredi kartına sahip olabilirsiniz. Başvurunuzu haberin altında yer alan bağlantıdan hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Akbank’tan Anında Onaylı Kredi Kartı!

Akbank kredi kartı başvurusu yapıp, onaylandığı zaman bankanın telefon bankacılığı şubesi sizi arayıp, bilgilerin teyitini alacak. Bunun takibinde de isterseniz evinize gönderilecek, isterseniz de siz şubeye gidip kredi kartınızı alabilirsiniz. Bunun için haberin altında yer alan Akbank kredi kartı başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru formunda T.C. kimlik numaranızı, cep telefon numaranızı, aylık gelirinizi ve ekranda yer alan 4 haneli güvenlik kodunu girmeniz gerekmektedir. Bu bilgileri girdikten sonra ise Onayı al, kartın hemen gelsin dedikten sonra, bankanın sizi aramasını beklemelisiniz.

Akbank Kredi Kartı ile Neler Yapabilirsiniz?

Eğer Akbank kredi kartı başvurusu yapmak istiyor, kredi kartınız olsun istiyorsanız, Akbank’ın sunduğu avantajlardan yararlanmak istiyorsanız başvurunuzu aşağıdaki görselden yapabilirsiniz.

Akbank kredi kartı başvuru yaptınız ve kartınızı aldınız. Neler yapabilirsiniz?

  • Acil nakite ihtiyacınız oldu ve nakitiniz yok. Bu durumda anında kredi başvurusu yapabilirsiniz. 48 aya varan vade seçeneklerinden size uygun ödeme planlarıyla yararlanabilirsiniz.
  • Masraflarınız çoksa panik yapmanıza gerek kalmaz. Hem havale hem de EFT imkanı sağlanır. Kira, aidat, okul masrafı gibi çeşitli tüm masraflarınızın ödemelerini anında yapabilirsiniz.
  • Banka şubesine gitmeden, sms kredi başvurusu yapabilirsiniz. SMS kredi kampanyası ile tek bir mesajla anında 500 TL hesabınıza geçer.
  • Hesabını bilenler için taksit imkanı sunulur. Alışverişlerinizi peşin yapıp, taksitlendirebilirsiniz.
  • İhtiyaçlarınızı ertelemek zorunda kalmazsınız. Borçlarınızı erteleyebilirsiniz. Şimdi alıp, ödemelerini istediğiniz, sizin belirttiğiniz tarihlerde yapabilirsiniz.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.