Ana SayfaKredilerGünde 15 TL’ye 15.000 TL Bayram Kredisi QNB Finansbank’tan!

Günde 15 TL’ye 15.000 TL Bayram Kredisi QNB Finansbank’tan!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank bayrama özel günde 15 TL’ye 15.000 TL bayram kredisi kampanyası düzenledi. Üstelik kredi başvurusu için banka şubesine gitmenize de gerek yok. Kredi başvuru formunu internetten doldurarak da anında hesabınıza krediniz tanımlanabilir. Faiz oranları bayrama özel düşük olup, 48 ay vadeye kadar da kişiye özel ödeme planı düzenlenmektedir.

QNB Finansbank’tan Günde 15 TL’ye 15.000 TL Bayram Kredisi Kampanyası!

Bankanın düzenlendiği kredi kampanyasına internetten başvuru yapmak isteyenlerin kredi başvuru formundaki bilgileri eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. T.C. kimlik numaranızı, cep telefonu numaranızı ve doğum tarihinizi mutlaka yazmalısınız. 48 ay vade imkanı tanıyan banka, 35 bin lira ve üzerinde meblağlarda kredi almak isteyenlere sadece banka şubelerinden başvuru yapmalarını istemektedir. Bu aşamada da gelir belgeniz, ikamet belgeniz ve kimlik kartınız mutlaka yanınızda olmalı.

48 ay vadeli 15 bin lira bayram kredisi başvurusu yapmanız halinde faiz oranı yüzde 1,33 olmaktadır. Aylık ödemeniz gereken taksit tutarı 449,1 lira, günlük ise 15 lira olmaktadır. Vade sonunda toplamda ödenecek tutar ise 21 bin 585,86 liraya tekabül etmektedir. Faiz oranı müşteri kredi notuna göre artabilir ya da azalabilir. Toplam faiz ödemesi 5 bin 488,18 lira olur. 75 lira tutarında dosya masrafları için ücret alınır.  264 liralık da hayat sigortası yaptırmanız istenir. Hayat sigortası kredi ödemelerini yapamayacak hastalığa yakalanmanız veya ölmeniz ihtimalleri için yapılmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.