Ana SayfaDiğer İş İlanları18.000 Sözleşmeli Sağlık Personeli İşe Alınacak!

18.000 Sözleşmeli Sağlık Personeli İşe Alınacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda 18.000 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı.

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı’nın taşra teşkilatındaki hizmet birimlerinde görev verilmek üzere sözleşmeli olarak 18.000 sağlık personel alımı yapılacağı açıklandı. Yeni personeller 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ilgili maddesi ve ilgili Kanun Hükmünde Kararname gereğince işe alınacaktır. Sağlık personeli alımları için başvuru yapacak olan adayların ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir. Sözleşmeli kamu personel alımı için başvuru yapacakların 2016 yılı KPSS’ye girmiş olması şartı aranmaktadır.

Sözleşmeli Kamu Personel Alımı Başvuruları

Sözleşmeli kamu personel alımı başvuruları 4 Haziran 2018 – 11 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular ÖSYM’nin internet sisti üzerinden gerçekleştirilecek olup, sisteme TC kimlik numarası ve ÖSYM şifresi ile giriş yapılacaktır. Sağlık Bakanlığı’na ya da ÖSYM’ye posta yoluyla ya da elden yapılan başvurular kabul görmeyecektir. Perfüzyonist, Odyolog, Sağlık Fizikçisi ve Dil ve Konuşma Terapisti pozisyonlarına başvuru yapan kişiler arasından bahsi geçen pozisyonlara dair yüksek lisans ya da doktora eğitimi almış olmaları halinde 7 Haziran 2018 tarihine kadar Devlet Personel Dairesi Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığı’na şahsen başvuru yapmaları istenmektedir. Bu pozisyonlar dışındaki adayların şahsen başvuru yapmalarına gerek olmayıp başvurularını ÖSYM sitesi üzerinden gerçekleştireceklerdir.

Sözleşmeli 18.000 Sağlık Personel Alımı

Sözleşmeli olarak Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilecek olan yeni sağlık personelleri 657 sayılı Kanun’un 4-B maddesinde yer alan hüküm gereği hizmet sözleşmelerine uygun olmayacak şekilde hareket etmelerinden doğan sözleşme fesihlerinin üzerinden en az 1 yıl geçmeden başvuru yapmamaktadırlar. Sağlık Bakanlığı iş başvuruları ile ilgili tüm ayrıntılar aşağıda paylaşılmış olan bağlantıda detaylı olarak yer almaktadır.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?939d30a8-a42a-4166-bd2d-d41bbc2e269f&kk=50

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.