Ana SayfaKrediler2018 QNB Finansbank Kredileri

2018 QNB Finansbank Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizde 30 yıl gibi uzun bir süredir hizmet veren QNB Finansbank, 1987 yılında kurulmuştur. Ülkemizde halka açılan ilk özel sektör bankası olma özelliğine sahiptir. QNB Finansbank kredileri ile bireysel bankacılık alanında büyük bir hizmet vermektedir. 580 şubesi ile hizmetlerine devam etmektedir.

QNB Finansbank Kredileri – İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi başvuru işlemleri ile uygun fiyatlı ihtiyaç kredisi fırsatından faydalanmak mümkündür. Bankanın internet sitesinde, çekilecek tutarlara göre faiz oranları ve aylık ödenecek miktarlar belirtilmektedir. QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi faiz oranları, %1,33’tür. Vade süresi, maksimum 48 ay olarak belirlenebilmektedir. Minimum vade süresi ise 3 aydır. Başvuru işlemleri, internet üzerinden anında gerçekleştirilebilir. Sitedeki başvuru adımları takip edilerek, kısa sürede kredi kullanımına başlanabilir. İsteyenler, şubeler üzerinden de başvuru yapabilirler.

QNB Finansbank Taşıt Kredisi

QNB Finansbank Taşıt Kredisi başvuru işlemleri hem otomobil hem de motosiklet satın alımı için gerçekleştirilebilir. QNB Finansbank Taşıt Kredisi faiz oranları ise Standart Taşıt Kredisi için %1,52’dir. 0 km ile 5 yaşa kadar olan otomobiller için bu krediden faydalanılabilir. 48 ay vade yapılabilmektedir. Motosiklet Kredisi için de faiz oranı aynıdır. 48 ay vade kullanılabilir. 0 km ve 2.el motosikletler için kredi kullanılabilir. Kredi masraflarında da aynı vade ve düşük faiz oranlarını kullanarak taksitlendirmek mümkündür.

QNB Finansbank Konut Kredisi

QNB Finansbank Konut Kredisi başvuru işlemlerini hemen gerçekleştirerek, dilediğiniz evi sabit faiz oranı ile alabilirsiniz. Geri ödeme planları, müşterilerin gelirlerine göre belirlenmekte ve ödemede gerekli kolaylıklar sağlanmaktadır. Farklı konut kredisi çeşitleri bulunmaktadır. Standart Konu Kredisi için maksimum vade süresi 180 aydır. QNB Finansbank Konut Kredisi faiz oranları ise Standart Konu Kredisi’nde %1,29’dur. Evini değiştirenler ya da taksitleri azalan bir şekilde ödemek isteyenler için de bankanın farklı konut kredileri bulunmaktadır. En uygun kredi tipini seçmek için şubelerden yardım alınabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.