Ana SayfaEkonomiFenerbahçe Borsa Liginin Tek Kazandıranı Oldu!

Fenerbahçe Borsa Liginin Tek Kazandıranı Oldu!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fenerbahçe hisseleri Borsa İstanbul’da mayıs ayında yüzde 20.5 oranında arttı ve yatırımcısına tek kazandıran spor şirketi oldu.

Fenerbahçe Mayıs Ayında Yüzde 20.5 Kazandırdı

Borsa İstanbul’da satışta olan hisseleri 2018 yılının mayıs ayında 20.5 oranında yükseliş kaydeden Fenerbahçe bahsi geçen dönemde yatırımcısına kazandıran tek spor şirketi oldu. 2017 yılının sonundan bugüne kadar aynı şekilde devam ederek yatırımcısının kazanmasını sağlayan tek spor şirketi olma özelliğine sahip olan Fenerbahçe hisseleri geçtiğimiz yılının sonundan bu yana yüzde 18.4 oranında arttı.

Beşiktaş En Çok Kaybettiren Şirket Oldu

Beşiktaş hisseleri bu yılın mayıs ayında yüzde 23.2 oranında artarak 2018 Mayıs ayında yatırımcısına en çok kaybettiren spor şirketi oldu. İstanbul Borsası’nda hisseleri işlemde olan spor şirketleri arasında yatırımcısının en çok kazanmasını sağlayan Fenerbahçe oldu. Borsa İstanbul’da spor endeksi mayıs ayının genelinde yüzde 7.6 oranında değer kaybı yaşadı. Fenerbahçe hisseleri Borsa İstanbul’da mayıs ayında yüzde 20.5 oranında artış kaydetti. Fenerbahçe diğer spor şirketlerinin karşısında yatırımcısına kazandırdı. Ekonomi analistleri yaptıkları yorumlarda Fenerbahçe’nin başkan adayı olan Ali Koç’un yaptığı açıklamalardan dolayı hisselerin yükseldiğini söylediler.

Trabzon Yatırımcısına Yüzde 14.3 Kaybettirdi

Trabzonspor hisseleri mayıs ayında yüzde 14.3 oranında değer kaybederken, Galatasaray hisselerinin değer kaybı da yüzde 15.9 oranında oldu. 2018 yılındın mayıs ayında yatırımcısının en çok kaybetmesine neden olan spor şirketi Beşiktaş oldu. Beşiktaş hisseleri yüzde 23.2 azaldı. Geçtiğimiz yol en çok kazandıran spor şirketi olarak kayıtlara geçen Beşiktaş hisseleri 2018 yılının başlamasından beri yaşanan satış baskısı nedeniyle yatırımcısının kaybetmesine neden oldu.

Fenerbahçe Hisseleri Yüzde 18.4 Arttı

Fenerbahçe spor şirketlerinin Borsa İstanbul’da gösterdikleri performansta dikkat çeken şirket oldu. Bahsi geçen dönemde kulübün hisselerinde yüzde 18.4 oranında artış oldu. Galatasaray hisseleri mayıs ayında yüzde 9.4 azaldı. Trabzonspor hisselerindeki azalma yüzde 37.7 olurken, Beşiktaş hisseleri de yüzde 44.9 oranında düştü.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.