Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Odeabank Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Odeabank Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank ile alakalı olarak en çok merak edilen konuların başında banka mesai saatleri gelmektedir. Haftanın hangi günlerinde açık olduğu, hangi saat diliminde hizmet verdiği ya da öğle tatiline çıkıp çıkmadığı müşterileri tarafından merak edilmektedir. Odeabank çalışma saatleri ve diğer bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Gelişen ve büyüyen Türkiye’de oldukça yeni bir banka olan Odeabank, ülkede yaklaşık olarak 6 senedir hizmet vermekte olan bir bankadır. 50’nin üzerinde şubesi ve neredeyse bin 500 adet personeli ile faaliyetlerini sürdüren Odeabank çalışma saatleri içerisinde müşterin her türlü ihtiyacına cevap vermek adına sınırsız hizmet sağlamaktadır.

Türkiye’de yabancı sermaye ile kurulan bankalardan yalnızca biri olan Odeabank çalışma saatleri içerisinde bireysel kredilerden kurumsal işlemlere, dış ticaretten mevduat ve yatırım hizmetlerine, işlem bankacılığından sigorta ve bireysel emeklilik hizmetlerine varana kadar çeşitli faaliyetler yürütmektedir.

Odeabank Çalışma Saatleri

Odeabank mesai saatleri, hafta içi Pazartesi gününden başlamak üzere Cuma gününe kadar sabah saat 09:00 ile akşam saat 17:00’a kadardır. Öğlende saat 12:30 ile 13:30 arasında yaklaşık bir saatlik bir öğle paydosuna çıkan Odeabank, söz konusu bu saatlerin dışında hizmet vermemektedir. Bunun haricinde internet bankacılığı, mobil bankacılık ve ATM’ler için ise Odeabank çalışma saatleri 7 gün 24 saat aralıksız olarak devam etmektedir. Banka çalışma saatleri dışında hizmet vermezken, telefon bankacılığı gibi diğer hizmetlerini ise günün her saatinde aralıksız olarak sağlamaktadır.

Odeabank Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

Odeabank öğle arası saatleri 12.30 ile 13.30 arasında olmaktadır. Banka çalışanları bu saat aralıklarında hizmet vermeyip, 1 saatlik öğle arası molası vermektedirler.

Odeabank Haftasonu Açık mı?

Odeabank da diğer tüm bankalar gibi haftasonu hizmet vermemektedirler. Ancak bilinmesi gereken önemli husus ise şudur: Haftasonu açık olan bankalar vardır.

Odeabank Bayramda Açık mı?

Hem Odeabank hem de ülkemizde bulunan diğer tüm bankalar bayram çalışmamaktadır. Bankalar kapalı olur, banka çalışanları ise tatil yaparlar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.