Ana SayfaKrediler2018 ICBC Turkey Bankası Kredileri

2018 ICBC Turkey Bankası Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ICBC, dünya üzerinde 42 ülkede hizmet veren bir bankadır. 496 milyon bireysel müşteri ve 5 milyon kurumsal müşterisi bulunmaktadır. Dünyanın en büyük bankası olarak gösterilmektedir.  ICBC Turkey Bankası kredileri Türkiye’deki müşterilerine de ekonomik anlamda destek sağlamaktadır. İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde çeşitli kampanyalar da sunulmaktadır.

ICBC Turkey Bankası Kredileri – İhtiyaç Kredisi

Acil nakit ihtiyaçlarında, ihtiyaç kredileri büyük bir sorunu ortadan kaldırabilmektedir. ICBC Bankası İhtiyaç Kredisi başvuru işlemleri internet üzerinden anında gerçekleştirilerek, ihtiyaçların kısa sürede giderilmesi sağlanabilir. ICBC Bankası İhtiyaç Kredisi faiz oranları %1,63 olarak belirlenmiştir. Vade süresi 3 ay ile 48 ay arasında seçilebilir. İhtiyaç kredisinde minimum tutar 1.000 TL, maksimum tutar ise 100.000 TL olmalıdır. Bu fiyat aralıklarının dışındaki tutarlarda kredi kullandırılmamaktadır. Kredilerin geri ödenmesi ise aylık taksitler halinde yapılmaktadır.

ICBC Bankası Taşıt Kredisi

ICBC Bankası Taşıt Kredisi başvuru için en yakın banka şubesinin ziyaret edilmesi gerekmektedir. Taşıt kredisi, “Yeni Arabam Kredisi” adı altında sunulmaktadır. 0 km ve 2. El araçlarda kredi kullanılabilir. 0 km araçlar için araç teslim fiyatının 100.000 TL’sine kadar %70, kalan kısmın ise %50’sine kadar kredi kullanılabilir. 48 aya varan vade seçenekleri sunulmaktadır. ICBC Bankası Taşıt Kredisi faiz oranları için indirim almak isteyenler, bankadan Kasko Sigortası yaptırabilirler.

ICBC Bankası Konut Kredisi

ICBC Bankası Konut Kredisi başvuru işlemleri şubelerden kısa sürede yapılabilir. “Yeni Evim Kredisi” adı altında sunulmaktadır. Konut kredisinde 120 aya varan vade seçenekleri bulunmaktadır. Konutların ekspertiz değerinin %80’i, kredi üst limitidir. Kredinin vadesi boyunca Hayat Sigortası da yapılmaktadır. ICBC Bankası Konut Kredisi faiz oranları ise geri ödemede kolaylık sağlamaktadır. Kredi işlemleri için banka tarafından istenen belgelerin teslim edilmesi de gerekmektedir. Konut dışındaki gayrimenkuller için bu krediden yararlanılamamaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.