Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Kuveyt Türk Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Kuveyt Türk Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Katılım A. Ş. ya da asıl bilinen adı ile Kuveyt Türk, Türkiye’de faizsiz bankacılık alanında öncü bankalardan biridir. Yaklaşık olarak 30 yıldır hizmet veren Kuveyt Türk Özel Finans Kurumu statüsüne sahiptir. Türkiye’de öncü finans kurumlarından biri haline gelen Kuveyt Türk çalışma saatleri boyunca uzman kadrosu ile beraber kesintisiz ve hizlı bir hizmet anlayışı ile faaliyetlerini yürütmektedir.

Kuveyt Türk mesai saatleri, bankacılık sektöründe hizmet veren hemen hemen her banka ya da finans kurulu ile aynıdır. Kuveyt Türk bankasından hizmet almayan müşteriler ise banka çalışma saatleri hakkında bir araştırma yapıyor. Kuveyt Türk mesai saatleri sabah saat 08:30 itibari ile başlarken, akşam saat 17:00’a kadar devam ediyor.

Kuveyt Türk Çalışma Saatleri

Kuveyt Türk çalışma saatleri, hafta içi her gün sabah saat 08:30 itibari ile başlayarak akşam saat 17:00’a kadardır. Öğlen saat 12:30’da öğle paydosu yapan banka, yaklaşık bir saatlik molanın ardından 13:30’da yeniden hizmet vermeye başlamaktadır.

Uzman kadrosu ve yenilikçi hizmetleri ile müşterileri için kusursuz, kesintisiz ve oldukça hızlı bir şekilde hizmet sağlamayı hedefleyen Kuveyt Türk, söz konusu bu hizmetlerini banka mesai saatleri dahilinde vermektedir. Bunun haricinde ATM’lerden, internet bankacılığından ve mobil şubelerden de hizmet sunan Kuveyt Türk, bu gibi hizmetlerini 7 gün 24 saat aralıksız bir şekilde verebilmektedir.

Kuveyt Türk Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

Kuveyt Türk öğle arası saatleri 12.30’da başlıyor. Öğle arası mesaisi bitiş saati ise 13.30’dur.

Kuveyt Türk Haftasonu Açık mı?

Kuveyt Türk da diğer tüm bankalar gibi haftasonu hizmet vermemektedirler. Ancak bilinmesi gereken önemli husus ise şudur: Haftasonu açık olan bankalar vardır.

Kuveyt Türk Bayramda Açık mı?

Hem Kuveyt Türk hem de ülkemizde bulunan diğer tüm bankalar bayram çalışmamaktadır. Bankalar kapalı olur, banka çalışanları ise tatil yaparlar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.