Ana SayfaEkonomiÇeyrek Altın Kaç Lira? Altının Gram Fiyatı ve Piyasa Gelişmeleri (5 Mayıs...

Çeyrek Altın Kaç Lira? Altının Gram Fiyatı ve Piyasa Gelişmeleri (5 Mayıs 2018)

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Çeyrek altın kaç lira oldu? Çeyrek altın fiyatı bugün yüzde 0,91 düştü. Cumhuriyet altını sabah saatlerinde bin 283 liradan satışa sunuldu. Peki, yarım altın ve tam altın ne kadar oldu? İşte en güncel altın fiyatları…

Çeyrek Altın Kaç Lira Oldu?

“Çeyrek altın kaç lira oldu?” sorusu serbest piyasanın açılmasıyla netleşti. Bugün güne düşüşle başlayan çeyrek altın, serbest piyasada 312 liradan işlem görüyor. Altın fiyatlarının bugün genel bir düşüş eğiliminde olduğu gözlemlenirken, fiyat gerilemeleri Reşat altın cephesinde hissedilmedi. Reşat altını 5 Haziran Salı gününe değer artırarak başladı. Serbest piyasada güncel altın fiyatları ise sabah saatlerinde şöyle kaydedildi.

Altın Ons Değeri (Güncel)

Altın ons değeri bugün sabah saatlerinde düşüşe geçti. Azalış sonrasında 1.291,60 seviyesinde kaydedilen altın ons değeri, piyasaların gözünden kaçmadı.

Gram Altın Bugün Kaç Lira?

Gram altın dün başladığı düşüş eğilimine bugün ara verdi. Sabah saatlerinde 190,81 liradan alış işlemi gerçekleştiren gram altın, satıştaysa 190,87 lira oldu.

Çeyrek Altın Kaç Lira, Çeyrek Altın Fiyatı Düşer mi?

Küçük birikimcinin merak ettiği altın fiyatlarından olan çeyrek altın bugün fiyatını geriye çekti ve alışlara 305,42 liradan başladı. Satışlarsa saat 08.15 itibariyle 312,39 liradan devam ediyor.

Yarım Altın Bugün Ne Kadar?

Altın fiyatlarındaki genel düşüş seyrine uyan yarım altın bugün alışta 608,94 liraya geriledi. Yarım altın satış fiyatı ise 624,78 lira ile günün ilk satışlarını gerçekleştirdi.

Reşat Altını Kaç TL?

Altın fiyatları güne düşüşle başlarken, Reşat altın fiyatı yeni güne yükselerek başlamış görünüyor. Değerini yüzde 2,17 artıran Reşat altını alışta bin 302 lira bandına çıktı. Satışlarsa bin 315 lira 95 kuruş üzerinden fiyatlandırıldı.

Cumhuriyet Altını Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Cumhuriyet altını bozduracaksanız alış fiyatı bugün bin 270 liraya geriledi. Cumhuriyet altını satış fiyatı ise bin 283 lira ile gün açılışı yaptı.

22 Ayar Bilezik Ne Kadar?

Altın bilezikte 22 ayar tercih edecekseniz bugünün satış fiyatı 175,70 liraya düştü. Serbest altın piyasasında 22 ayar bileziğin alış işlemleri ise 173,70 liradan devam ediyor.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.