Ana SayfaKrediler2018 Anadolubank Kredileri

2018 Anadolubank Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşterilerine; bireysel, işletme-kobi, ticari-kurumsal ve tarım alanında hizmet veren Anadolubank kredileri ihtiyaçların ertelenmemesi amacıyla farklı özelliklere sahiptir. Günlük hayatın istenen kalite ve konforda sürebilmesi için sunulan kredili mevduat hesabı kısa süreli ve düşük faizli finansman olanağı sağlar.

Anadolubank Kredileri – İhtiyaç Kredisi

18 yaşını doldurmuş ve çalışan herkes Anadolubank ihtiyaç kredisi başvuru işleminde bulunabilir. Anadolubank ihtiyaç kredisi faiz oranları kredi türü, ödeme vadesi ve döviz türüne göre farklılık gösterebilir. Bu krediye başvuru esnasında her müşteriden kefil istenir. Gerekli görülmesi halinde istenen ilave evrakların bankaya sunulması zorunludur. Bu seçenekte bireysel müşterilere kredi vadesi ve tutarıyla uyumlu sigorta yaptırılır. Başvurular banka şubeleri, internet bankacılığı veya telefon bankacılığı hizmetleri üzerinden tamamlanabilir.

Anadolubank Taşıt Kredisi

Marka ayrımı olmaksızın her türlü binek araç için Anadolubank taşıt kredisi başvuru işlemi yapılabilir. 0 km araçlar için en uzun vade seçeneği 48 aydır. Tüm belgelerin eksiksiz olarak hazırlanması halinde taşıt kredisi sonucu 1 iş gün içinde belli olur. 18 yaşını geçmiş ve gelirini belgeleyebilen herkes taşıt kredisi alabilir. Anadolubank taşıt kredisi faiz oranları istenen tutar ve vadeye göre belirlenir. 0 km araçlar için proforma fatura ve 2.el araçlar için ruhsat belgesinin gösterilmesi zorunludur. Her müşteriden kefil istenir.

Anadolubank Konut Kredisi

Anadolubank konut kredisi faiz oranları; sabit faizli, transfer konut ve konut finansman sistemine özel olarak değişebilir. En uzun kredi vadesi 120 aydır. Anadolubank konut kredisi başvuru sırasında geri ödeme şartları bireysel olarak göz önünde tutulabilir. Satın alınacak konutun ekspertiz değerinin en fazla %75’i kadar kredi talep edilebilir. Ekspertiz bedelinin %50’si kefilsiz kredi için önerilebilir. Bu tercihte konut sigortası ve Kredi Hayat sigortası zorunlu olarak yapılır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.