Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Albaraka Türk Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Albaraka Türk Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk çalışma saatleri hakkında araştırma yapanlar hafta sonu hizmet verip vermediğini, bayram mesailerini de merak ediyor.

Albaraka Türk, Türkiye’de faizsiz bankacılık alanında hizmet veren öncü bankalardan biridir. Yaklaşık olarak 35 yıldır faaliyet gösteren Albaraka Türk, banka mesai saatleri içerisinde müşterilerini şubelerinde ağırlamaktadır.

Albaraka Türk Katılım Bankası, Türkiye’de mevcut bulunan KOBİ’lere vermiş olduğu kıymet ile beraber ülke genelinde toplamda 181 şubeye sahip olmaktadır. Hızla büyüme gösteren bankacılık sektörünün öncü isimlerinden biri olarak bilinen Albaraka Türk, faizsiz bankacılığı ülkeye getirerek, küçük çaplı işletmelerin büyümesini sağlamıştır. Türkiye ekonomisine sağlamış olduğu destek gibi halka açık olarak borsa hizmetleri de sunan banka, kusursuz hizmet anlayışını kendisine prensip haline getiren bir finans kuruluşudur.

Bireysel ve kurumsal bankacılık alanında çeşitli faaliyetlerde bulunan banka hakkında en çok merak elden konulardan biri Albaraka Türk mesai saatleridir. Albaraka Türk mesai saatleri hafta içi her gün Pazartesi’den Cuma’ya kadar sabah saat 09:00 ile akşam saat 17:00’dır.

Albaraka Türk Çalışma Saatleri

Albaraka Türk çalışma saatleri, şubeler için hafta içi her gün sabah saat 09:00 itibari ile başlayarak öğlen saat 12:30’a kadardır. 12:30’dan 13:30’a kadar yaklaşık bir saatlik öğle tatili yapan banka çalışma saatleri, saat 13:30’dan itibaren 17:00’a kadar devam etmektedir.

Bunun dışında ATM, telefon bankacılığı ve internet bankacılığı ile de hizmet veren Albaraka Türk çalışma saatleri, söz konusu bu hizmetleri için 7 gün 24 saat mesai yapmaktadır.

Albaraka Türk Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

Albaraka Türk öğle arası mesai saatleri 12.30 ile 13.30 arasıdır. Banka bu saat aralıklarında hizmet vermeyip, banka çalışanları tatil yapmaktadır.

Albaraka Türk Haftasonu Açık mı?

Hem Albaraka Türk Katılım Bankası hem de tüm diğer bankalar hafta sonları hizmet vermezler. Ancak bankacılık işlemleri için bankaların internet bankacılığı sistemini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda müşteri hizmetlerini arayıp hem bilgi alabilir hem de işlemlerini halledebilirsiniz.

Albaraka Türk Bayramda Açık mı?

Hiçbir banka resmi ve dini bayramlarda hizmet vermezler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.