Ana SayfaDiğer İş İlanlarıSüleyman Demirel Üniversitesi Kamu Personel Alımı Yapıyor!

Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Personel Alımı Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda akademik personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Kamu Akademisyen Personel Alımı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan istihdam duyurusunda Üniversite bünyesinde görev yapmak üzere akademisyen kamu personel alımı yapılacağı haber verildi. 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri gereğince atama usulü ile yapılacak olan yeni kamu personel alımı profesör, doktor ve doçent kadrolarını ilgilendiriyor. Kamu akademik personel alımı duyurusu 6 Haziran 2018 tarihinde yayınlanmış olup, adayların başvurularının duyuru tarihinden başlamak üzere 15 gün süreyle kabul edileceği de bildirildi. Profesör ve doçent unvanları ile ilgilenerek başvuru yapacak olan adayların başvuru formu ile birlikte Süleyman Demirel Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na, doktor unvanı ile ilgilenerek başvuru yapmak isteyenlerin de yine başvuru formu ile birlikte açık pozisyonun bulunduğu birime başvuru yapmaları gerekmektedir.

Akademisyen Personel Alımı Başvuruları

Akademisyen personel alımı için başvuru yapacak olan kişilerin posta yolu ile yaptıkları başvurularda postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Tıp Fakültesi’ndeki açık pozisyonlar için kamu öğretim görevli personel alımı başvurusu yapacak olanların mutlaka Tıp Fakültesi mezunu olmaları gerekmektedir. Diğer fakülteler için aynı şart aranmaz. Öğretim görevlisi kamu personeli alımı başvuruları için gerekli olan başvuru formuna persdb.sdu.edu.tr adresinden ulaşılabilir. Kamu personeli iş başvurusu sahiplerinin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesine uygunlukları gerekmektedir.

Kamu Personel Alımı Başvuruları

Devlet üniversitesi iş başvurusu yaparak öğretim görevlisi olarak atanmak isteyen kişiler Süleyman Demirel Üniversitesi’nin Eczacılık Meslek Bilimleri, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi, Sanat Tarihi, Özel Hukuk, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi, İslam Tarihi ve Sanatları, Tekstil Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Hemşirelik, Tıbbi Farmakoloji, Kardiyoloji, Biyofizik, Tıbbi Pataloji, Fizyoloji, Radyoloji, Tıbbi Biyokimya, Temel Tıp Bilimleri, Cerrahi Tıp Bilimleri, Bahçe Bitkileri bölümlerinde görev yapacaklardır.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?c6fca72a-29e8-4a96-89ec-ccd79bbe7de3

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.