Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Türkiye Finans Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Türkiye Finans Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Bankası, yüzde 100 Türk sermayesi ve Anadolu Finans ile Family Finans bankalarının bir araya gelmesi üzerine kurulan bir finans kuruluşudur. Bunun ile beraber Türkiye Finans, ülkenin ilk özel finans kurumu niteliği taşımaktadır. Uzun yılladır Türkiye’de hizmet vermekte olan Türkiye Finans Katılım Bankası, ayrınca katılım bankacılığı alanında da öncü isimlerden biridir. Banka mesai saatleri içerisinde tüm müşterilerinin kendilerini güvende hissetmelerini kendine misyon edinen ve bu doğrultuda aktif olarak faaliyet gösteren Türkiye Finans çalışma saatleri, hafta içi her gün Pazartesi’den Cuma’ya kadardır.

Öte yandan Türkiye Finans mesai saatleri içerisinde yürütmüş olduğu faaliyetlerinde, katılım bankacılığı merkezinde yenilikçi ürünleri ve teknoloji temelli büyüme gösteren banka, “Hayata Katılım Bankası” stratejisi sayesinde sektördeki konumunu muhafaza etmeyi ve daha da güçlü bir hale gelerek hizmetlerini sürdürmeyi hedeflemektedir.

Türkiye Finans Çalışma Saatleri

Türkiye’nin en önemli iki finans kuruluşunun tek çatı altında toplanması ile ortaya çıkan Türkiye Finans çalışma saatleri içerisinde müşterilerinin tüm ihtiyaç ve taleplerine çözüm üretmek adına yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Şubeler adına geçerli olan Türkiye Finans mesai saatleri, sabah saat 09:00 itibari ile başlayarak, akşam saat 17:00’a kadar devam etmektedir. Öğlen saat 12:30 itibari ile öğle molasına yapan banka, saat 13:30’da yeniden mesaiye başlamaktadır. Ülke genelindeki tüm şubelerde Cumartesi ve Pazar günleri ise kapalı olup, hizmet verilmemektedir.

Banka çalışma saatleri, şubelerin haricinde ATM’ler, telefon bankacılığı ve internet bankacılığı için 7 gün 24 saat kesintisiz olarak devam etmektedir.

Türkiye Finans Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

Türkiye Finans öğle arası mesai saatleri 12.30’da başlar, 13.30’da sonlanır. Eğer öğleden önce bankadan sıra almışsanız ve sıra gelmemişse, öğleden sonra banka çalışma saatlerini beklemeniz gerekmektedir.

Türkiye Finans Haftasonu Açık mı?

Hem Türkiye Finans Katılım Bankası hem de ülkemizde bankacılık sektöründe hizmet veren diğer tüm bankalar haftasonu hizmet vermezler. Ancak alışveriş merkezlerinde şubeleri olan bankalar bulunmaktadır. Bu bankalar haftasonları hizmet verirler.

Türkiye Finans Bayramda Açık mı?

Tüm bankalar bayramda mesai yapmıyorlar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.