Ana SayfaEkonomiGüncel 2020 Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yurtiçi kargo, yaklaşık olarak 36 yıldır Türkiye’de hizmet vermekte olan ve ülkenin ilk kargo şirketi niteliğinde kurulan bir şirkettir. Türkiye’nin her bir köşesine taşımacılık yapan Yurtiçi Kargo, yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmayıp, dünya üzerindeki 220 farklı ülkeye de kargo ulaşımı sağlamaktadır. Türkiye’de kargo şirketleri arasında öncü isimlerden biri haline gelen firma, Yurtiçi Kargo çalışma saatleri içerisinde müşterilerinin ayağına kadar gelip gönderi teslimi almaktadır.

Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri, hafta içi her gün Pazartesi’den Cuma’ya kadar sabah saat 09:00’dan başlayarak akşam saat 17:00’a kadardır. Söz konusu bu saat aralığında şubelerinde hizmet vermekte olan Yurtiçi kargo, ayrıca bu saat diliminde kargo teslimatları adına dağıtıma da çıkmaktadır.

Öte yandan Yurtiçi kargo çalışma saatleri, şubelerinin dışındaki müşteri hizmetleri üzerinden haftanın 6 günü saat 08:00 ile 20:00 arasında devam etmektedir. Bunun haricinde 7 gün 24 saat boyunca sesli yanıt sistemi de çalışmalarını sürdürmektedir

Yurtiçi Kargo Hafta Sonları Hizmet Veriyor mu?

Yurtiçi kargo çalışma saatleri yalnızca hafta içi adına geçerli olmaktadır. Fakat bunun ile beraber Yurtiçi kargo Cumartesi günü uygulaması ile yalnızca şubelerinden hizmet sağlamaktadır. Cumartesi günlerine özel Yurtiçi Kargo mesai saatleri ise sabah saat 09:00 ile öğlen saat 13:00 arasıdır. Bahsi geçen bu zaman diliminde Yurtiçi Kargo standart işleyişini sürdürürken, kargo gönderilerini ve teslimatlarını yine bu saat diliminde gerçekleştirmektedir. Bunun dışında Cumartesi 13:00 ile 17:00 arasında ise kargo teslimatları ve gönderilerini yalnızca şubeler üzerinden gerçekleştirmektedir.

Yurtiçi Kargo İletişim Numarası

Yurtiçi Kargo, müşterileri için ayrıca çağrı merkezi üzerinden de hizmet sağlamaktadır. Yurtiçi kargo iletişim numarası 444 99 99’dur.

Yurtiçi Kargo iletişim numarası üzerinden gerçekleştirilebilen müşteri temsilcisi ile görüşmeler sayesinde kargonun durumu hakkında bilgi edinebilmek, en yakın şubenin nerede olduğunu öğrenebilmek, teslim süresi hakkında bilgi alabilmek, adrese kurye talebinde bulunabilmek ve her türlü görüş ve şikayetlerde bulunabilmek mümkündür. Ayrıca müşteri sesli yanıt sistemi üzerinden de kargonun nerede olduğu, teslimat bilgileri ve en yakın şubeyi öğrenebilmek de mümkündür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.