Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Çeşitli İllerde Müşteri Danışmanı Alacak!

Garanti Bankası Çeşitli İllerde Müşteri Danışmanı Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası, Türkiye’de uzun yıllardır hizmet vermekte olan bir finans kuruluşudur. Müşterileri ve tüketicileri için çeşitli bankacılık hizmetleri sağlayan Garanti Bankası iş ilanları yayınlamıştır. Bankanın bu alanda sağlamış olduğu hizmetleri daha üst seviyelere taşımak maksadı ile yayımlanan bu ilanlarına göre, Garanti Bankası müşteri danışmanı pozisyonu için personel alımı gerçekleştirecek.

Aranan Nitelikler Neler Olacak?

Her gün yayınlanmakta olan banka personel alımları ilanlarından biri olan bu ilana göre, müşteri danışmanında çalışacak olan kişinin en az lisans mezunu, 30 yaşından gün almamış olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da minimum 1 sene tecil ettirmiş olması gerekecek. Bunun ile beraber ilana başvuruda bulunacak olan adayların Segem Sertifikası’na sahip olmaları tercih edilecekken, ayrıca pozitif, güler yüzlü, ikna kabiliyeti yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı bir danışan olup olmadığına da bakılacak.

Müşteri Danışmanları Ne İş Yapacak?

Garanti Bankası’nın şubelerinde müşteri danışmanı olarak görev alacak olan bu kişiler, müşterilerin bütün para yatırma, para çekme, ödeme gerçekleştirme, havale/EFT, çek/senet ödemeleri ve bunun gibi pek çok bankacılık işlemlerini yerine getirecek. Belli başlı segmentlerdeki müşteriler için ürün tanıtımı ve satışı gerçekleştirirken, gerekli görüldüğü zamanlarda müşteri ziyaretleri de düzenleyerek satış sonrası hizmet sağlayacak.

Öte yandan banka iş ilanları dahilinle yayınlanan bu ilanda göre, müşteri danışmanı pozisyonuna alınacak olan kişi, sahip olduğu Segem Sertifikası’na göre, hizmet verme yetkisi bulunan ürünlerin tanıtım ve satış aktivitelerini gerçekleştirmek, müşterilere gerekli bilgileri sunarak dijital bankacılık kanallarına yönlendirmek gibi görevler üstlenecek.

Personel Alımı Hangi İllerde Yapılacak?

Banka iş başvuruları doğrultusunda Garanti Bankası’nın bu ilanına başvuruda bulunacak olan adayların Ankara, Muğla, Bodrum, Fethiye ve Marmaris gibi il ve ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekecek. Müşteri danışmanı pozisyonu için yalnızca bu il ve ilçelerden alım gerçekleştirilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-musteri-danismani-fethiye-bodrum-marmaris-2076930

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.