Ana SayfaEkonomiBankalar İhtiyaç Kredilerinde Bayram Yarışına Girdi!

Bankalar İhtiyaç Kredilerinde Bayram Yarışına Girdi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle bankalar tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyaları dikkat çekiyor.

Bankalar Bayram Kredisi Vermek için Yarışıyor

Yaklaşan Ramazan Bayramı bankaların kredi kampanyalarına hız kazandırması için fırsat oldu. Bankalar 48 aya varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 1.35 oranından başlayan faiz oranları ile müşterilerine pek çok avantaj sunuyor. İhtiyaç kredisi kampanyaları kapsamınsa ayrıca farklı ödeme seçenekleri de mevcut. Bayram ihtiyaçlarından doğan alışverişler, tatil masrafları, ulaşıma dair giderler ve diğer birçok ihtiyaç sebebiyle tüketiciler bayram dönemlerinde daha fazla nakde ihtiyaç duyuyorlar. Bu ihtiyaçlar tüketicileri bankaların en uygun kredileri konulu araştırmaya yönlendiriyor. İşte bankaların Ramazan Bayramı kredi kampanyaları

Hangi Banka Bayram Kredisi Veriyor?

  • Garanti Bankası geleneksel hale gelen Bayram Kredisi kampanyasını başlattı. Bu ihtiyaç kredisi aylık yüzde 1.49 faiz oranı ve 48 ay vade ile kullanılabiliyor.
  • TEB bayram kredisi fırsatından yararlanan müşteriler aylık yüzde 1.50 faiz oranı ve 48 ay vade ile kredi kullanabiliyorlar. Ayrıca kredi kapsamında 3 ay taksit erteleme imkanı da bulunuyor.
  • Denizbank bayram kredisi kampanyası da başladı. Denizbank bayram kredisi başvurusu yapan müşteriler yüzde 1.35 aylık faiz ile 65 bin liraya kadar olan nakit ihtiyaçlarını karşılıyorlar.
  • İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi ile aylık yüzde 1.59 faiz oranı, 48 ay vade ve kişilere özel değişen taksit seçenekleriyle nakit ihtiyaçlar karşılanabiliyor. İş Bankası kredi başvurusu internet bankacılığı, İşCep, telefon şubesi ve bankamatikler aracılığıyla yapılabiliyor.
  • QNB Finansbank esnafa ve KOBİ’lere özel bayram kredisi tasarladı. Bu krediden yararlananlar kredi taksitlerini 3 ay sonra ödemeye başlayabiliyorlar. 48 ay vade ile 75 bin liraya kadar kredi kullanmak mümkün.
  • Vakıfbank 90 bin lira üst limitli bayram kredisi ile azalan, arta, eşit taksitli ödeme, 3 ay ödeme erteleme imkanı sunuyor. Vakıfbank kredi başvuruları bankanın mobil şubesinden de yapılabiliyor. Banka’nın ayrıca bayrama özel sıfır taşıt kredisi de bulunuyor. Vakıfbank kredilerinde 48 ay vade, uygun faiz ve kefilsiz kredi başvurusu avantajları var.

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.