Ana SayfaEkonomiDetaylar Belli Oldu! O Projenin Metrekare Fiyatı Lansmanda 7 Bin Lira Olacak!

Detaylar Belli Oldu! O Projenin Metrekare Fiyatı Lansmanda 7 Bin Lira Olacak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Galatasaray’ın İstanbul – Riva’daki arazisine yapılacak olan projede detaylar ortaya çıktı. Projedeki villaların lansman metrekare fiyatı 7.000 lira…

Projede 1.500 Villa Yer Alacak

Galatasaray’a ait olan İstanbul – Riva’daki arazide hayata geçirilecek olan projenin ayrıntıları belli oldu. Projede ortalama 1.500 villa yer alacak. 2018 yılının eylül ayında satışa açılacak olan konut projesinde lansmanda metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlayacak. Galatasaray’ın Riva’daki arazisine yapılacak olan villa konut projesinde detaylar belli oluyor.

Türkiye’nin En Büyük Villa Projesi Olacak

Toplam büyüklüğü 1 milyon metrekare olan araziye 1.500 ile 1.600 arasında villa yapılacak. Ayrıca 70 dönümden oluşan park alanı, 200 dönümden oluşan macera parkı alanı, gölet, özel orman göleti, yüzülebilir lagün, eğitim kurumları, klinikler ve mağazalar da projede yer alan diğer detaylar arasında olacak.2018 yılının eylül ayında satışta çıkması planlanan projenin tanıtım fiyatı metrekaresi 7.000 liradan başlayan fiyatlar olacak. Galatasaray Spor Kulübü’ne ait olan İstanbul – Riva’da bulunan arazi ile ilgili açılan ihaleyi Yılmaz İnşat kazanmıştı. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, Riva’daki bu projenin Türkiye’nin en büyük villa projesi olacağını söyledi.

Riva Projesinde En Küçük Villa 160 Metrekare Olacak

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz projenin inşaatının 3 ya da 4 etaptan oluşacağını, ilk etapta 500 adet villanın bulunacağını, tüm etapların inşaatının toplam 6 yıl süreceğini, ilk 500 villanın 3 yılda teslim edileceğini, birkaç ay içinde taleplerin toplanmaya başlanacağını, Riva projesinin konut alanının toplam 869.362 metrekare olduğunu, projede 2+1’den 6+1’e kadar çeşitli büyüklükte villaların olacağını, her villa tipinin en az 300 metrekare bahçe alanının olacağını, en küçük villanın 160 metrekare olduğunu, villaların tamamlanmamış halde bırakılarak ince işçiliklerinin yatırımcıların isteklerine göre şekil alacağını, proje kapsamında devre mülk sisteminin yer almayacağını söyledi.

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.