Ana SayfaBanka İş İlanlarıFibabanka Bünyesinde Çalıştırmak Üzere Yeni Ekip Arkadaşları Alacak!

Fibabanka Bünyesinde Çalıştırmak Üzere Yeni Ekip Arkadaşları Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Banka personel alımları üzerine her gün yüzlerce ilan yayınlanıyor. Fibabanka tarafından yayınlanan bu ilan da, yine bu ilanlar arasında yer alıyor. Yayınlanan bu ilana göre Fibabanka bünyesinde görevlendirmek üzere Operasyon ve İşletim Uzman Yardımcısı pozisyonu için personel alımı gerçekleştirecek.

Aranan Nitelikler Neler?

Türkiye’nin hemen hemen her noktasında şubeleri ile hizmet vermekte olan Fibabanka, İstanbul Avrupa Yakası’nda çalışmak yeni personel alımı gerçekleştirecek. Operasyon ve İşletim Uzman Yardımcısı pozisyonu için alım yapacağı ekip arkadaşı için çeşitli nitelikler arayacak olan Fibabanka, başvuruda bulunan adayların dört yıllık ya da iki yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmasına bakacak. Banka iş ilanları arasında yer alan bu ilan için bilgi teknolojilerinde kendini geliştirmeyi hedefleyen adaylara öncelik tanıyacak olan Fibabanka, ayrıca branş olarak Operasyon ve İşletim Yönetimi ve Yardım Masası bölümünde bir sene tecrübeli, Linüx, Ağ Yönetimi, Sistem Uygulamaları, Database konuları ile Bankacılık gün sonu/ gün başı işlemleri konusunda temel bilgiye sahip olan adayları tercih edecek.

Ayrıca yayımlanan bu iş ilanlarına göre Fibabanka, ekip arkadaşının MS Office, bilgisayar donanımı, ağ ve internet uygulamaları açısından tecrübeli, seyahat engeli olmaması, orta derecede yabancı dil (İngilizce) konuşabilmesi, yazılı ve sözlü iletişiminin yüksek olması, 7/24 vardiya sisteminde çalışabilmesi ve analiz etme ile problem çözme yeteneğinin yüksek olmasına bakacak.

Operasyon ve İşletim Uzman Yardımcısı Ne İş Yapacak?

Fibabanka iş ilanları kapsamında yer alan Operasyon ve İşletim Uzman Yardımcısı pozisyonunda görevlendirilecek olan kişi, bilgisayar sunucuları, ağ sistemleri, ATM’leri ve diğer sistemleri 7/24 izlemek ve işletmek, meydana gelen problemleri öncelikli olarak çözüme kavuşturmak ve hizmet kesintilerini kayıt altına almak gibi işlemler gerçekleştirecek.

Banka iş başvuruları olarak bu ilana başvuracak adaylar, 23 Temmuz 2018 tarihine kadar müracaatını yapacak.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.