Ana SayfaBanka İş İlanlarıAkbank Bünyesinde Görevlendirmek Üzere Yeni Veri Kalitesi Danışmanı Alacak!

Akbank Bünyesinde Görevlendirmek Üzere Yeni Veri Kalitesi Danışmanı Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Banka personel alımları kapsamında yeni personel alımı yapmaya hazırlanan Akbank, yeni bir iş ilanı yayımladı. Yayımlanan bu iş ilanlarına göre, Akbank bünyesinde görevlendirmek üzere Kurumsal Veri Ofisi – Veri/Veri Kalitesi Danışmanı alımı gerçekleştirecek.

Kurumsal Veri Ofisi Ne İş Yapacak?

İlanda belirtilen Kurumsal Veri Ofisi, bir bütün olarak bütün veri stratejisinin meydana getirilmesi, gözetimi ve stratejik projelerin yürütülmesi ile sorumludur.  Deneyimli veri profesyonellerinden meydana gelen ekip, Akbank genelinde teslimatı gerçekleştirilen çözümlerin tutarlı olmasını sağlamak, referans verileri, ana verileri ve meta verilerinin yönetimini en efektif ve en verimli bir şekilde sağladığından emin olmak, iç ve dış raporlamada tercih edilen verileri doğru tanımlanmış, maksada uygun ve tümüyle izlenebilecek bir duruma getirmeyi sağlamak ile sorumludur.

Adaylarda Hangi Niteliklere Bakılacak?

Akbank iş ilanları arasında yer alan bu Veri Kalitesi Danışmanı personel alım ilanına göre, Akbank bünyesinde görevlendirilecek olan adayların, dört yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, iyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce konuşabilme, bankacılık sektöründe en az 5 yıl deneyim sahibi ve kurumsal değişim sürecinin içinde bulunma deneyimi gibi niteliklere sahip olması gerekecek. Bunun ile beraber banka iş ilanları kategorisinde yer alan bu ilana göre adayların güçlü analitik ve problem çözebilme becerisine sahip, ağırlıklı olarak iş süreçleri ve ihtiyaçlarının belirlenmesi ve ideal veri politikalarına çevirme yeteneğine sahip olmasına, iletişim ve sunum becerilerinin kusursuz seviyede olmasına ve Veri Yönetimi, Veri Kalitesi, Ana Veri Yönetimi gibi konuların herhangi birinde en az bir sene çalışmış olmasına da bakılacak.

Banka iş başvuruları olarak Akbank’ın bu ilanına başvuruda bulunacak olan adayların 11 Haziran ile 9 Ağustos tarihleri arasında müracaat etmesi gerekecek.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.