Ana SayfaEkonomiAmerika ve Kuzey Kore Arasında Tarihi Anlaşma İmzalandı!

Amerika ve Kuzey Kore Arasında Tarihi Anlaşma İmzalandı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ABD Başkanı ve Kuzey Kore lideri arasında yapılan görüşme sonunda anlaşma imzalandı.

Kuzey Kore Nükleer Arınma Sözü Verdi

Amerika Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında Singapur’da yapılan görüşmenin sonucunda anlaşma imzalandı.Bu anlaşma ile ABD ile Kuzey Kore arasındaki ikili ilişkilerin normalleşmesi için önemli bir adım atıldı. Anlaşmada Kuzey Kore nükleer arınma çalışmasını tamamlayacağının sözünü verdi. ABD Başkanı ile Kuzey Kore lider arasında Singapur’un Sentosa Adası’nda bulunan Capella Otel’de düzenlenen tarihi zirve böylece uzlaşmayla sonlanmış oldu. Görüşmenin sonunda Donald Trump ile Kim Jong-un arasında içeriği henüz açıklanmayan bir belgenin imzalandığı bildirildi. Donald Trump tarafından yapılan açıklamada bu belgenin hayli kapsamlı olduğu söylendi.

Dünya Artık Çok Büyük Bir Değişim Görecek

ABD Başkanı Donald Trump tarafoından anlaşmada imzaların atılmasının ardından bir açıklama yapıldı. Donald Trump yaptığı açıklamada Kuzey Kore lideri ile tekrar görüşeceklerini, Kim Jong-un’u Amerika’ya Beyaz Saray’a kesinlikle davet edeceğini, Kuzey Kore liderinin çok başarılı bir müzakereci olduğunu, onun çok kabiliyetli biri olduğunu, ayrıca ülkesinin de çok sevdiğini anladığını söylerken, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un da bir konuşma yaparak çok başarılı bir görüşme gerçekleştirdiklerini, dünyanın bundan böyle çok büyük bir değişim göreceğini, Donald Trump ile geçmişi arkalarında bırakmaya karar verdiklerini söyledi. İki lider basın mensuplarının önünde el sıkışarak salondan ayrıldılar.

Alınan bilgilere göre ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında imzalanan anlaşmada imzalanan belgede Kuzey Kore liderinin nükleer silahlardan arınmak için yapılan çalışmaların yapılacağı sözü verdiği bildirildi. İki lider zirve sonrasında Singapur’dan ayrıldılar ve ülkelerine geri dönmek üzere yol açıktılar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.