Ana SayfaEkonomiGüncel 2020 Aras Kargo Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Aras Kargo Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Aras Kargo çalışma saatleri dahilinde müşterilerine kaliteli bir hizmet sağlayabilmek adına hem şubelerinden, hem müşteri hizmetlerinden, hem de online olarak faaliyet göstermektedir.

Aras Kargo, Türkiye’de hizmet vermekte olan bir kargo şirketidir. Yaklaşık olarak 30 yıl faaliyetlerini yürütmekte olan Aras Kargo, gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında lojistik hizmetlerinin yanı sıra çeşitli hizmetler de sağlamaktadır. Aras Standart, Aras Randevulu, Aras Yurt Dışı, Aras Yurt İçi, Aras Uçak, Aras Günaydın, Aras Gün İçi, Aras Tahsilatlı, Aras Geri Dönüşlü gibi müşterilerin talebine göre pek çok hizmet sunan kargo şirketi, ayıraca SMS, telefon ihbarlı teslim, paketleme gibi hizmetler de sunmaktadır. Bu kapsamda hizmet almak isteyen müşteriler Aras Kargo iletişim kanalları üzerinden bilgi alabilmektedir.

Aras Kargo Çalışma Saatleri

Aras Kargo çalışma saatleri dahilinde müşterilerine kaliteli bir hizmet sağlayabilmek adına hem şubelerinden, hem müşteri hizmetlerinden, hem de online olarak faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda online olarak kargonun hareketlerini, kaç günde ulaşacağını, en yakın şubenin nerede olduğunu, gönderilecek olan kargonun tahmini bedelini ya da kargo gönderimi için kuryenin çağırılması kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir.

Öte yandan hafta için her gün şubelerinde de hizmet veren Aras Kargo çalışma saatleri sabah saat 08:30’dan başlayarak, akşam saat 18:00’a kadardır.  Söz konusu saat aralığında kargo alımlarını ve teslimatlarını yapabilmek de mümkündür.

Aras Kargo Hafta Sonları Hizmet Veriyor mu?

Aras Kargo hafta sonu Cumartesi günleri de şubelerinden ve diğer kanallardan hizmet sunmaktadır. Hafta sonu Aras Kargo mesai saatleri sabah saat 08:30’dan başlayarak öğlen saat 13:00’a kadardır. Pazar günleri ise Aras Kargo tarafından hizmet verilmeyip kapalıdır.

Öte yandan telefon üzerinden müşteri hizmetleri ile verilen hizmetlerde Aras Kargo mesai saatleri hafta içi her gün yine saat 08:30 ile 18:00 arasında olurken, haftanın her günü 24 saat online hizmetlerden faydalanılabilmektedir.

Aras Kargo İletişim Numarası

Aras Kargo müşteri hizmetlerini arayarak herhangi bir dilek, talep, şikayette bulunmak isteyen ya da kargosu ile alakalı olarak bilgi almak isteyen müşteriler için ise Aras Kargo iletişim numarası 444 25 52’dir. Aras Kargo iletişim numarası ile müşteri temsilcilerine bağlanılabilmekte ve çeşitli kargo hizmetleri alınabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.