Ana SayfaEkonomiKamu – Sen Başkanı: O Hak Bayramdan Önce Çalışanlara Verilmeli!

Kamu – Sen Başkanı: O Hak Bayramdan Önce Çalışanlara Verilmeli!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kamu – Sen Genel Başkanı Önder Kahveci tarafından yapılan açıklamada 3.600 ek göstergenin vaat olmaktan çıkartılmasını istediklerini söyledi.

3.600 EK Gösterge Hakkı Vaat Olmaktan Çıkartılsın

Kamu – Sen Genel Başkanı Önder Kahveci yaptığı açıklamada devlet tarafından memurlara 3.600 ek gösterge ile ilgili vaatler hakkında konuştu ve kendilerinin Kamu – Sen olarak bu gelişmeyi olumlu karşıladıklarını, ancak bunun seçim tarihinden önce vaat olmaktan çıkıp memurlara verilecek gecikmiş bir hak olarak değerlendirilmesini ve bayramdan önce kamuda çalışanlara müjdeli bir haber olacak şekilde verilmesini istediklerini söyledi.

Bu Gecikmiş Hak Bayramdan Önce Çalışanlara Verilmeli

Kamu – Sen Genel Başkanı Önder Kahveci tarafından gazetecilere bazı açıklamalar yapıldı. Kamu – Sen Genel Başkanı Kahveci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçim bildirgesi kapsamında açıklanan polislere, öğretmenlere, hemşirelere ve din görevlilerine 3.600 ek gösterge konusunun Kamu – Sen olarak olumlu değerlendirildiğini, aslında kendilerinin bu konuyu daha önce gündeme getirdiklerini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının özellikle dört meslek kolunu ilgilendirdiğini, öğretmen, polis, hemşire ve imamların 3.600 ek göstergeden yararlandırılacağını, bunun çok yerinde bir karar verdiğini, 3 milyona yakın kişinin bu haktan yararlanacağını, ancak 3.600 ek göstergeden faydalanamayan yardımcı hizmetler sınıfında çalışan kamu görevlilerinin de bundan yararlanması gerektiğini, bunun bir vaat olmaktan çıkartılıp gerçeğe dönüştürülmesi gerektiğini, gecikmiş bir hak olarak değerlendirilerek bayramdan önce verilmesi gerektiğini de söyledi.

Emeklilere Bayram İkramiyesi Hakkında da Konuştu

Önder Kahveci hükümetin şu an bir KHK çıkartarak çok rahat bir şekilde 3 milyon civarındaki kamu çalışanının bu haktan yararlanmasını sağlayabileceğini ve bu hakkı verebileceğini, ayrıca devlet tarafından 12 milyon emekliye bayram ikramiyesi verilmesi konusunu da Kamu – Sen olarak olumlu karşılandığını da sözlerine söyledi.

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.