Ana SayfaEkonomiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan İşçi Kamu Personel Alımı Açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan İşçi Kamu Personel Alımı Açıklaması!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı.

Kamuya İşçi Personeller Alınacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlı Jülide Sarıeroğlu katıldığı televizyon programında önümüzdeki dönemde kamuya personel alımı için işçi personel alımı yapılacağını söyleyerek bazı emeklilerin 1.000 liradan az ödeme aldığı ile ilgili sorulara bir kez daha cevap verdi. kendisi emekli maaşı alanların 1.000 lira emekli ikramiyesi aldığını, ölüm aylığı hak sahiplerinin hakları oranında ödeme aldığını, annenin, eşinin ve çocuğun arasında bu 1.000 liranın pay edildiğini söyledi.

Emeklilere İkramiye Ödemeleri Devam Edecek

Bakan Jülide Sarıeroğlu, Ramazan Bayramı için 11 milyon liralık ödemenin 12 milyon emekliye yapıldığını, dünden başlamak üzere emekli maaşlarının erken yatmaya başladığını, bu uygulamanın bir ilk olduğunu, bundan sonraki bayramlarda da gerçekleştirileceğini, emeklilere bayram ikramiyesi ödemelerinin de yapıldığını, bu ödemelerin emekli maaşı ile bir ilgisinin olmadığını, ikramiye ödemelerinin de bundan sonraki bayramlarda da devam edeceğini, soysal güvenliğin çok teknik bir alan olduğunu, bu konulardaki bilgi kirliliğinin de çok olduğunu ve bundan yararlanmak isteyen kişilerin de çok olduğunu söyledi.

Kamu İşçi Personel Alımı İŞKUR ile Yapılacak

SGK olarak bilinen Sosyal Güvenlik Kurumu’nun vatandaşların hem bugünün, hem de dününü ilgilendirdiğini de belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, diğer adaylar tarafından seçimden sonrası ile ilgili vaat edilenlerden 24 tanesinin zaten 10 yıldır kendileri tarafından sağlandığını, seçimden sonraki dönemde kamu işçi personel alımları yapılacağını, bu alımların da İŞKUR vasıtasıyla gerçekleşeceğini, daha önceki dönemde işçi personel alımları konusunun taşeron firmalarla yapıldığını, bundan sonraki alımların kadrolu kamu işçisi olacaklarını da belirtti.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.