Ana SayfaBanka İş İlanlarıHSBC Müşteri Danışmanı Alacak!

HSBC Müşteri Danışmanı Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC, uzun yıllardır Türkiye’de hizmet vermekte olan Hong Kong merkezli bir bankadır. Ülkede kaliteli bir hizmet sunabilmek adına yıllardır çalışmalar yürüten HSBC, şimdilerde yeni uzman bireysel müşteri danışmanı alımı yapacak. Her gün yayınlanan yüzlerce banka personel alımı ilanlarının biri olan bu ilana göre, adaylar Eskişehir’deki HSBC Türkiye şubelerinde görevlendirilecek.

Adaylar Hangi Özelliklere Sahip Olacak?

Banka iş ilanları dahilinde henüz yeni yayınlanan bu ilana göre, alımı gerçekleştirilecek olan bireysel bankacılık uzman müşteri danışmanı pozisyonunda görevlendirilmek üzere başvuruda bulunan adaylarda bir takım niteliklere bakılacak. Bu doğrultuda adayların yüksek derecede iletişim becerisine sahip olması, takım çalışmasına önem vermesi, dinamik, sorumluluk sahibi ve gelişime açık olması gibi niteliklere bakılacak. Ayrıca adayların müşteri ve çözüm odaklı görev anlayışına sahip olması, yaratıcı ve analitik düşünebilmesi, iyi derecede MS Office programlarını kullanabilmesi ve BES lisansına sahip olması gerekecek.

Müşteri Danışmanı Ne İş Yapacak?

HSBC iş ilanları, bankanın ihtiyacına göre değişiklik gösterirken, bireysel bankacılık müşteri danışmanı alımı yapacak olan HSBC en az 3 yıl tecrübe aramaktadır. Bu pozisyonda görevlendirilecek olan müşteri danışmanının, belirlenmiş bütçe çerçevesinde, belirlenmiş ürünler doğrultusunda etkin satış yönetimi geliştirmesi, müşteri tabanını geliştirip aktif müşteri sayısını artırması, şubenin satış oranını ve karlılığını en üst seviyeye çıkarması ve toplu satış projeleri geliştirmesi gerekecek. Öte yandan adaylar, ülke genelinde bu pozisyon adına yayınlanan tüm iş ilanlarında olduğu üzere yeni müşteriler uzun vadeli ilişki yönetimi sağlamak, bireysel müşterilerin finansal problemlerine çözüm üretmek gibi görevler üstlenecek.

Banka iş başvuruları kapsamında HSBC’nin bu ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar için başvuru tarihleri 12 Haziran ile 10 Ağustos tarihleri arasında olacak.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.