Ana SayfaEkonomiGüncel 2020 Sürat Kargo Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Sürat Kargo Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Sürat Kargo, yaklaşık olarak 15 yıldır Türkiye’de hizmet vermekte olan bir kargo şirketidir. Gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında çeşitli hizmetler sağlayan Sürat Kargo, her ne kadar sektörün en genç oyuncuları arasında yer alsa da, kısa süre içerisinde öncü şirketlerden biri haline gelmiştir. Bugün Türkiye genelinde yaklaşık olarak 700 civarındaki şubesi ve 5 binin üzerinde personeli ile kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda gece gündüz çalışmalar yürüten şirket, Sürat Kargo mesai saatleri dahilinde hafta içi her gün şubelerinde müşterilerini ağırlamaktadır. Sürat kargo çalışma saatleri, diğer kargo şirketlerinde olduğu gibidir.

Sektörün en çok tercih edilen isimlerinden biri haline gelen Sürat Kargo, Sürat 24, Sürat Express, Sürat anında, Sürat Suit, Sürat VIP, internetten al kapıda öde, özel ambalaj, VIP müşteri hizmetleri gibi pe çok özel hizmeti de müşterilerinin memnuniyeti için sunmaktadır.

Sürat Kargo Çalışma Saatleri

Sürat kargo çalışma saatleri, diğer kargo şirketlerinde olduğu gibi hafta içi her gün Pazartesi’den Cuma’ya kadar sabah saat 08:30 ile akşam saat 18:00 arasıdır. Geniş hizmet yelpazesi ile Sürat kargo çalışma saatleri dahilinde kargoları adresine sağ salim ve tam vaktinde ulaştırmaktadır. Bunun ile beraber Cumartesi günleri de hizmet veren Sürat kargo, bu günlerde yalnızca sabah sat 08:30 ile 14:00 arasında açık olmaktadır.

Sürat Kargo Hafta Sonları Hizmet Veriyor mu?

Sürat kargo hafta sonları yalnızca Cumartesi günleri şubelerinde hizmet vermektedir. Hafta sonu Sürat kargo mesai saatleri sabah saat 08:30 ile 14:00 arasında faaliyet gösteren şirket, söz konusu saat diliminde şubelerden kargo teslimatı yapmakta ve kargo teslim almaktadır. Fakat hafta sonları kargo dağıtım hizmetleri sağlanmamaktadır.

SÜRAT Kargo İletişim Numarası

Ülke genelinde şubeleri üzerinden hizmet veren kargo şirketi, ayrıca yine mesai saatleri dahilinde Sürat kargo iletişim hizmetleri üzerinden de hizmet vermektedir. Sürat kargo müşteri hizmetleri sayesinde müşteriler kargoları hakkında bilgi edinebilmekte, adres değişikliği yapabilmekte, kargonun nerede olduğunu öğrenebilmekte ve bunun gibi pek çok işlem yapabilmektedir. Bahsi geçen bu hizmetlerden faydalanabilmek için Sürat kargo iletişim numarası 0850 202 0 202’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.