Ana SayfaEkonomiGüncel 2020 BİM Çalışma Saatleri

Güncel 2020 BİM Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

BİM Çalışma Saatleri genel olarak sabah 09.00 ile akşam 21.00 arası olmaktadır. Ancak bu saatleri hem bölgesel hem de yaz ve kış mevsimi olmak üzere değişiklik göstermektedir.

BİM, Türkiye’de indirim mağazacılığı üzere faaliyet gösteren bir marketler zinciridir. Yaklaşık olarak 25 yıldır Türkiye’de faaliyet göstermekte olan BİM, her hafta çeşitli ürünlerini indirime sokarak BİM Aktüel Ürünler broşürü ya da BİM Katalog hazırlayarak müşterilerine sunmaktadır.

Tüketiciye en uygun ürünü sunmayı amaçlayan ve Türkiye genelinde binlerce mağazası ile hizmet vermekte olan BİM mesai saatleri dahilinde müşterilerini ağırlamaktadır. BİM mesai saatleri ise hafta içi ve hafta sonu olmak üzere haftanın yedi günüdür. Türkiye genelinde yaşamını sürdüren milyonlarca vatandaş BİM üzerinden alışveriş gerçekleştirirken, ayrıca BİM mesai saatlerini de, kaçta açılıp kaçta kapandığını merak etmektedir. İşte BİM’in çalışma saatleri…

BİM Çalışma Saatleri

2017 yılının sonu itibari ile ülke genelinde 6 bin 74 mağaza sayısına ulaşan BİM çalışma saatleri sabah saat 09:00 ile akşam saat 21:00 arasıdır. Hafta içi ve hafta sonu için aynı olan çalışma saatleri dahilinde, BİM tarafından tüketiciye sunulan ve piyasa genelindeki fiyatlara kıyasla bir hayli uygun fiyattan satışa sunulan teknolojik ürünleri dahi bulabilmek mümkündür. Özellikle de BİM katalog sayesinde tüketiciler tarafından oldukça yoğun ilgi gören BİM, indirim günlerinde vatandaşların  izdihamı ile karşılaşabilmektedir.

BİM Aktüel Ürünler

BİM aktüel ürünler, genellikle mağaza tarafından hazırlanan indirim kampanyasına göre her hafta değişiklik göstermektedir. Sık sık aktüel ürünler hazırlayan BİM, bu alanda stoklarını da oldukça hızlı bir şekilde eritmektedir.

BİM aktüel ürünleri genellikle yiyecek, giyecek,  zücaciye, teknoloji, hırdavat ve bunun gibi çeşitli ürünlerden meydana gelmektedir. İndirim günlerinde televizyondan cep telefonuna, tabletten bilgisayara kadar teknolojik ürünlerinin yanı sıra su bardaklarında tabakalara, yemek takımlarından çatal – bıçak setlerine, saklama kaplarından diğer mutfak araç gereçlerine varana kadar zücaciye ürünlerini de aktüel ürünleri arasına dahil eden BİM, söz konusu bu ürünlerini her gün yaklaşık olarak 12 saat boyunca müşterilerine sunmaktadır.

BİM Kampanya Günleri

BİM marketler zinciri, aktüel ürünler kampanyaları sayesinde oldukça yoğun bir ilgi ile karşılaşmaktadır. BİM’in kampanya günleri genellikle Cuma ve Salı olmak üzere haftanın iki günüdür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.