Ana SayfaEkonomiTOKİ’den Emeklilere Özel İkinci Bahar Projesi!

TOKİ’den Emeklilere Özel İkinci Bahar Projesi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TOKİ tarafından yapılan Emekliye İkinci Bahar Projesi kapsamındaki 1.201 konutta yaşam başladı.

Her Projede Emekliye Yüzde 25 Kontenjan

Kısa adı TOKİ olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan 1.201 konuttan oluşan Emekliye İkinci Bahar adındaki projede yaşam başladı. TOKİ tarafından yapılan her projede emekli vatandaşların faydalanması için yüzde 25 kontenjan ayrılıyor. TOKİ emekliye özel İkinci Bahar Projesi ile de emeklileri ev sahibi yaptı.

TOKİ’den Yazılı Açıklama Geldi

TOKİ tarafından bu konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Emekliye İkinci Bahar adlı proje kapsamında Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde inşa edilmeye başlanan 1.201 adet konutun yer aldığı projede yaşamın başladığı bildirildi. Açıklamada TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın görüşlerine de yer verildi. Ergün Turan, Bursa – Nilüfer – Emekliye Konut Projesi’nin yoğun bir ilgi gördüğünü, konut sahibi olmak isteyen 12.955 emekli vatandaşın başvuruda bulunduğunu, b başvurulardan sonra 15 Ekim 2016 tarihinde yapılan kura çekimi ile 1.201 konutun hal sahiplerinin kimler olacağının belirlendiğini, şimdi ise projenin inşaatının tamamlandığını ve emekli vatandaşların yeni evlerine kavuştuğunu, TOKİ olarak kendilerinin de bu mutluluğa ortak olduklarını söyledi.

TOKİ’den Emekliye Özel 83 Bin Liraya Konut

TOKİ Başkanı Ergün Turan, bahsi geçen proje hakkında bilgilendirmelerde de bulunarak proje kapsamında cami, sosyal donatı alanları ve büfenin de bulunduğunu, şu an itibariyle projenin bitmiş olduğunu, projede ayrıca ticari birimlerin, parkların da bulunduğunu ve peyzajıyla da dikkat çektiğini, konutların tamamının 2+1 formunda olduğunu, fiyatlarının 83 bin liradan başladığını, yüzde 12 – yüzde 15 – yüzde 20 peşinat seçeneklerinin yanı sıra 180 ay – 216 ay – 240 ay vade seçeneklerinin de olduğunu, proje kapsamında 3 büfe ile 3 caminin de inşaatının tamamlandığını da belirtti.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.