Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası Ürün Pazarlama Yetkilisi Alacak!

Yapı Kredi Bankası Ürün Pazarlama Yetkilisi Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Her gün yayınlanan banka personel alımları ilanlarından biri de Yapı Kredi Bankası tarafından yayınlanan Ürün Pazarlama Uzmanı/Yetkilisi alımı ilanıdır. Yayınlanan bu ilana göre Yapı Kredi Bankası, “Taşıt Kredisi ve Ford Finans Ürü Yönetimi ve Pazarlama Uzmanı/Yetkilisi” pozisyonu için alım gerçekleştirecek.

Bu Pozisyon İçin Adaylarda Aranan Nitelikler Neler?

Söz konusu bu pozisyona başvuruda bulunacak olan adaylarda çeşitli kriterler aranacak. Öncelikle diğer banka iş ilanlarında olduğu gibi adayların dört yıllık üniversitelerin mühendislik, iktisadi ve idari bilimler gibi ilgili bölümlerinden mezun olmasına bakılacak. Sektörde bir tecrübe sahibi olması talep edildiğinden, tercihen 1 – 2 yıllık iş tecrübesine bakılacak.  Öte yandan bu pozisyon için ihtiyaç duyulan personelin MS Office uygulamalarına ve raporlama araçların hakim olması, iyi derecede İngilizce konuşması ve takım çalışmasına uygun olması gerekecek. Planlama, organizasyon ve proje yönetimi konusunda deneyimli, etkili iletişim becerisine sahip ve erkek adaylar için askerlik görevinin yerine getirilmiş olması şartları da, Yapı Kredi Bankası iş ilanları kapsamında aranan şartlar arasında yer alacak.

Taşıt Kredisi Ürün Pazarlama Yetkilisi Ne İş Yapacak?

İş ilanları dahilinde yayınlanan bu ilanda, Taşıt Kredisi Ürün Pazarlama Yetkilisi’nden taşıt kredilerinin ve Ford Finans markasının pazarlama faaliyetlerinin planlanması, hayata geçirilmesi ve yürütülmesi talep edilecek. Ürün ve kampanya fiyatlama konusunda yetkili olacak olan bu pozisyonun sahibi, satış performansının raporlanmasını gerçekleştirirken, hedefe yönelik yeni plan hazırlıkları da gerçekleştirecek. Öte yandan Taşıt Kredisi Ürün Pazarlama Yetkilisi/Uzmanı olan kişi,ilgili bölümler ile koordineli bir şekilde kampanyalar yürütüp takip ederken, yürütülecek proje çalışmalarında aktif rol alacak ve proje yönetimi sağlayacak.

Banka iş başvuruları dahilinde bu ikana başvuruda bulunmak isteyen adayların 22 Haziran 2018 tarihine kadar müracaat etmesi gerekecek.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.