Ana SayfaBanka İş İlanlarıŞekerbank Yeni Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Şekerbank Yeni Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank, banka personel alımları adına yeni bir ilan yayınladı. Yayınlanan bu ilana göre Şekerbank bünyesinde çalıştırılmak üzere Mobil Bankacılık Uzmanı pozisyonu için personel alımı gerçekleştirilecek.

Adaylarda Hangi Kriterlere Bakılacak?

Şekerbank iş ilanları arasında yer alan bu Mobil Bankacılık Uzmanı/Yetkilisi pozisyonu için, başvuruda bulunan adaylarda bir takım nitelikler aranacak. Dört yıllık üniversitelerin lisans bölümünden mezun, İnternet Bankacılığı ve/veya Mobil Bankacılık ile Mobil Uygulamalar alanında minimum 3 yıl deneyimli, proje süreçlerine hakim, planlama, raporlama ve organizasyon yeteneğine sahip olan adaylara bakılacak. Ayrıca adayların işini çok iyi yapabilen, konsantrasyonu yüksek, sonuç odaklı çalışan, ilişki yönetiminde başarılı bir uzman olması gerekirken,  bunun ile beraber MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, iyi derecede İngilizce konuşabilen, erkek adaylar için de askerlik görevini yerine getirmiş olması şartlarına bakılacak.

Mobil Bankacılık Uzmanı Banka Bünyesinde Ne İş Yapacak?

Şekerbank’ın İstanbul Kağıthane’de yer alan Dağıtım Kanalları Yönetim Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilecek olan Mobil Bankacılık Uzmanı/Yetkilisi, Dijital Bankacılık Stratejisi üzerine Mobil Bankacılık uygulamalarını yönetecek. Banka iş ilanlarında sıklıkla rastlanılan bu pozisyonda genellikle aynı görevler işe alınan için yüklenirken, bu doğrultuda pozisyon sahipleri söz konusu bu branş alanında projelerdeki iş akışlarını oluşturacak, tasarım ve ajans çalışmalarını yürütüp koordine edecek. Öte yandan Mobil Bankacılık uygulamasının ve sistemlerinin aktif bir şekilde kullanılabilmesi adına yeni tasarımlar ve sürüm değişikliklerinin hayata geçirilmesini sağlayacak olan Mobil Bankacılık Yetkilisi, ayrıca müşteriler tarafından gelen bildirimleri değerlendirirken, dijital pazarlama ve sosyal medya alanında da bilgi ve deneyime sahip olacak.

Banka iş ilanları kategorisinde yer alan bu ilan için banka iş başvuruları gerçekleştirecek olan adayların 16 Ağustos 2018 tarihine kadar müracaat etmesi gerekecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-mobil-bankacilik-uzmani-yetkilisi-2080435

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.