Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası Özel Bankacılık Portföy Yöneticisi Alacak!

Yapı Kredi Bankası Özel Bankacılık Portföy Yöneticisi Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’de bankacılık sektöründe hizmet vermekte olan en köklü bankalardan Yapı Kredi Bankası, bünyesinde görevlendirmek üzere banka personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Banka tarafından yayınlanan yeni bir iş ilanına göre, Caddebostan Özel Bankacılık Merkezi Şube’de çalıştırılmak üzere Özel Bankacılık Portföy Yönetmeni alımı gerçekleştirilecek.

Portföy Yönetmeni Banka Bünyesinde Ne İş Yapacak?

Yapı Kredi Bankası iş ilanlarına yeni bir ilan daha eklendi. Yayınlanan bu ilana göre Yapı Kredi Bankası, bünyesinde görevlendirmek üzere Özel Bankacılık Portföy Yönetmeni alımı gerçekleştirecek. Söz konusu bu pozisyonda görev alacak olan adaylar, belirlenen potansiyel müşterilerin bankaya kazandırılması adına çalışmalar yürüterek müşteri portföyünü oluşturacak. Bu doğrultuda müşteri ziyaretleri gerçekleştirecek olan Özel Bankacılık Portföy Yönetmeni, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun ürün ve hizmeti sunarak onların hoşnutluğunu sağlayacak. Öte yandan banka iş ilanları kategorisindeki bu ilana göre,  portföy yönetmeni müşterinin karlılık, verimlilik ve bilgilerini gizlilik esasına uygun bir şekilde yönetirken, Şube Müdürü ile Satış Yönetiminin belirlemiş olduğu bütçe ve hedeflerin yerine getirilmesini ve bu hedeflerin gerçekleşme oranlarının takibini yapacak.

Özel Bankacılık Portföy Yönetmeni İçin Aranan Nitelikler Neler Olacak?

Pek çok iş ilanlarında olduğu üzere Yapı Kredi Bankası tarafından alım gerçekleştirilecek olan portföy yönetmeni için de çeşitli nitelikler aranacak. Öncelikle ilana başvuruda bulunan adayların 4 yıllık üniversite mezunu ve bu alanda en az 4 senelik tecrübe sahibi olmasına bakılacak. SPK ileri düzey ve türev lisanslarına sahip olacak olan bu adayların, tercihen iyi derecede İngilizce bilmesi gerekecek. Öte yandan yatırım ürünleri hakkında bilgili, yurt içi ve yurt dışı piyasalarını takip ve analiz eden, analitik düşünme becerileri ve müşterilerle iletişimi kuvvetli olan adayların alımı gerçekleştirilecek.

Banka iş başvuruları dahilinde bu ilana başvuruda bulunmak isteyen adayların acele etmesi gerekecek. İlana son başvuru tarihi 25 Haziran 2018.

https://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-ozel-bankacilik-portfoy-yonetmeni-2045116

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.