Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Kredi ve Kredi Kartı Başvurusu Detayları

QNB Finansbank Kredi ve Kredi Kartı Başvurusu Detayları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank her türlü kesimden olan ticari ve bireysel müşterileri adına pek çok kredi ve kredi kartı ürünleri sağlamaktadır. Söz konusu bu müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda bu hizmet ve ürünlerden faydalanabilmeleri adına QNB Finansbank kredi başvurusunda ya da kredi kartı başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

QNB Finansbank’ın müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılayabilmek adına çeşitli ürünler sunmaktadır. Kurum tarafından kredi olarak hem ticari, hem de bireysel müşteriler için maddi durum ve ihtiyaçlarına göre çeşitli ürün ve hizmetler hazırlanmaktadır. Örneğin; bireysel müşterilerine özel konut kredisi, ihtiyaç kredisi, ek hesap, taşıt kredisi ve hazır kredi gibi kredi ürünlerinin yanı sıra, ticari krediler olarak da KOB, kurumsal ve ticari krediler de kullandırmaktadır. Üstelik bahsi geçen bu krediler kendi içlerinde de ihtiyaca göre çeşitlilik sunmaktadır.

Yine bu doğrultuda bireysel ve ticari müşteriler için pek çok kredi kartı ürünü hazırlayan QNB Finansbank, bireysel müşterilerine özel CardFinans’ın çeşitli kredi kartlarını sunarken, ticari müşterileri için CardFinans KOBİ, CardFinans TarımKart ve Corporate gibi kredi kartı ürünleri sunmaktadır.

QNB Finansbank Kredi Başvurusu

Bireysel müşterilerin QNB Finansbank kredi başvurusunda bulunabilmeleri için bir takım gerekli belgelere ihtiyaç vardır. Kredi başvurusunda bulunacak olan kişinin öncelikle başvuru kanallarından herhangi birine bizzat müracaat etmesi gerekmektedir. Bu kapsamda bireysel müşterilerden T. C. kimlik numarası, kimlik bilgileri, gelir durumunu gösteren bir belge ya da maaş bordrosu, çekilecek krediye göre ipotek edilecek taşınmazın tapusu, kefalet talep edildiğinde kefil talep edilmektedir.

Ticari kredilerde ise çekilecek olan krediye göre başvuru şartları ve talep edilen belgeler değişiklik göstermektedir. Örneğin; tarım kredisi çekmek isteyen bir çiftçiden nüfus cüzdanı fotokopisi, çiftçilik belgesi, çiftçi kayıt sistemi belgesi (ÇKS belgesi), varsa temlik sözleşmesi ve üreticinin diğer gelir – gider belgesi, firma ya da şahıstan temin edilecek olan üreticinin alacağının miktarı ve tarihini gösteren belge ve şubede gerekli görülebilecek belgeler talep edilmektedir.

QNB Finansbank Kredi Başvurusunu Kimler Yapabilir?

18 yaşını doldurmuş, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve geliri olup kredi puanı düşük olmayan her kesimden tüketici başvuruda bulunabilir.

QNB Finansbank Kredi Kartı Başvurusu 

QNB Finansbank’ın kredi kartı ürünlerinden ve hizmetlerinden faydalanmak isteyen tüketicilerin öncelikle QNB Finansbank kredi kartı başvurusunda bulunması gerekmektedir. Bu işlemi yapacak olan kişinin ticari müşteri olması durumunda öncelikle kredi kartı ürünlerinden hangisine başvuruda bulunacağını belirlemelidir. Örneğin; CardFinans KOBİ kredi kartına sahip olmak isteyen bir işletmeci müracaat ettiği başvuru kanallarında T. C kimlik numarası, kimlik bilgileri, işletmenin ortaklık yapısı gibi bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde vermiş olması gerekmektedir.

QNB Finansbank kredi kartı başvurusunda bulunacak kişi eğer bir bireysel müşteri ise; başvuru esnasında yalnızca kimlik ve iletişim bilgilerini girmesi yeterli olacaktır.

Ayrıca kredi kartı başvurusunda bulunacak olan kişiler için pek çok başvuru kanalı mevcuttur. Tüketiciler internet şubesi üzerinden gerekli bilgileri doldurarak QNB Finansbank kredi kartı başvurusunu gerçekleştirebileceği gibi, şubeye giderek ya da telefon bankacılığı aracılığı ile müşteri hizmetleriyle görüşerek kart talebinde bulunulabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.