Ana SayfaEkonomiAltın Fiyatları Son Durum! Çeyrek Altın Bugün Güne (26 Haziran) Nasıl Başladı?

Altın Fiyatları Son Durum! Çeyrek Altın Bugün Güne (26 Haziran) Nasıl Başladı?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Seçim sonrasında altın fiyatları ne oldu? Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe genel bir yükselişle başladı. Sabah saatlerinde altının gram fiyatında düşüş gözlemlendi. Aynı anlarda çeyrek altın fiyatı arttı. Cumhuriyet altını fiyatı ise yüzde birin üzerinde geriledi.

Altın Piyasasında Bugün! Çeyrek Altın Yükseldi, Cumhuriyet Altını Düştü

Altın piyasasında seçim sonrasına yönelik tedirginlik kısmen de olsa azaldı. Piyasalardaki olumlu hava vatandaşın altın fiyatı araştırmalarını artırdı. Dün günü düşüşle açan gram altın, yatırımcının dikkatini çekti. Yatırımcılar bugüne de güncel altın fiyatlarını inceleyerek başlayanlardan oldu. Peki, altının gram fiyatı bugün kaç TL? Altının gram fiyatı 26 Haziran Salı gününe 189 lira bandıyla başladı. “İlerleyen saatlerde fiyatlar ne olur, gram altın fiyatı düşer mi?” sorularının yanıtı net olarak bilinmese de, serbest piyasada altının gramı günün ilk satışlarını 189,79 lira üzerinden gerçekleştirdi.

Günün en çok merak edilenlerinden olan çeyrek altın fiyatı sabah saatlerinde hafif bir yükseliş kaydederek, güncel fiyatını yüzde 0,07 artırdı. Cumhuriyet altını fiyatındaki değişimse yüzde 1,18’lik kayba işaret etti.

Altın Ons

Haftanın ikinci işlem gününde altın ons değeri güne 1.265,80 seviyesinde başladı.

Altının Gram Fiyatı Son Dakika Fiyat!

Altının gram fiyatı bugün sabah saatlerinde 189,75 liradan alınmaya, 189,79 liradan satılmaya başladı. Fiyattaki değişim yüzde 0,39 azalış oldu.

Çeyrek Altın Bugün Ne Kadar?

Çeyrek altın bugün fiyat artırdı. Satış fiyatını 311,88 liraya yükselten çeyrek altın, alışta ise 304,92 liradan işlem görmeye devam ediyor.

Yarım Altın Kaç TL Oldu?

Yarım altın günün ilk alışlarını 607,94 TL’den gerçekleştirdi. Sabah saatlerindeki satış fiyatının ise 623,76 lira seviyesinde olduğu gözlemlendi.

Tam Altın Fiyatı Bugün Arttı mı?

Tam altın güne bin 219 liralık alış fiyatıyla başlamış görünüyor. Serbest piyasa fiyatlarına göre güncel satış fiyatı bin 243 TL üzerinden alıcı buluyor.

Cumhuriyet Altını Kaç TL?

Cumhuriyet altını 26 Hazirana düşüşle başlayan sarrafiyelerden oldu. Alış fiyatı düşüş sonrasında bin 246 liraya geriledi. Cumhuriyet altını satışlarını ise bin 259 lirayla fiyatlandırdı.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.