Ana SayfaBanka İş İlanlarıAnadolubank Bünyesinde Çalıştırmak Üzere Yeni Personeller Alacak!

Anadolubank Bünyesinde Çalıştırmak Üzere Yeni Personeller Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Banka personel alımları dahilinde yeni yayınlanan ilana göre, Anadolubank’ın Konya şubesinde görevlendirilmek üzere Perakende Bankacılık Yönetmeni pozisyonu için personel alımı yapılacak.

Anadolubank, yaklaşık olarak 20 yıldır Türkiye’de hizmet vermekte olan bir bankadır. Türkiye’nin her yerindeki şubeleri ve toplamda bin 750 personeli ile faaliyetlerini sürdürmekte olan banka Anadolubank iş ilanları kapsamında Perakende Bankacılık Yönetmeni alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Söz konusu pozisyon için bir takım kriterlere bakacak olan Anadolubank, adayların en az lise mezunu olmasına bakacak.

Personel Alımında Hangi Niteliklere Bakılacak?

En son yayınlanan banka iş ilanlarından biri olan Anadolubank’ın bu ilanına göre, Perakende Bankacılık Yönetmeni alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu pozisyon için başvuruda bulunan adaylarda bazı şartlara bakacak olan banka, öncelikle adayların en az lise mezunu olmasını fakat tercihen de üniversite mezunu olmasını isteyecek. Perakende bankacılık ve mevduat alanlarında minimum 5 sene tecrübe sahibi adaylara bakacak olan Anadolubank, SPK lisans belgesi ile Bireysel Emeklilik Sertifikası talep edecek. Öte yandan adayların niteliklerine bakıldığında ise banka tarafından Hazine/türev ürünlerine ve bankacılık mevduatına hakim, iletişim becerileri kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek, yüksek iş sorumluluğu ve başarı duygusuna sahip, dinamik çalışma ortamı ve takım çalışmasına uyum sağlayan, satış yetkinliği fazla ve hedef odaklı çalışabilen adaylar tercih edilecek. Ayrıca iş ilanlarının genelinde olduğu üzere erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmasına bakılırken,  genel olarak adayların aktif araç kullanabilen olmasına da bakılacak.

Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

Banka iş başvuruları dahilinde Anadolubank’ın bu ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 26 Haziran – 24 Ağustos tarihleri arasında başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/anadolubank-perakende-bankacilik-yonetmeni-2085981

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.